Andersgedenkmonumenten

Andersgedenkmonumenten

Meeuwensingel 101, 2903TE, Capelle aan den IJssel 010-7528837 Website

Openingstijden (29 jun - 5 jul)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Aanvullende informatie

Bezoek op afspraak: kan ook buiten openingstijden in de avonduren en we bieden ook de mogelijkheid om een afspraak in te plannen in het weekend.

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Andersgedenkmonumenten is door mij -Rinus Tonder- opgericht als een klein familiebedrijf in Capelle aan den IJssel. We hebben in een grote straal rondom Capelle aan den IJssel al vele grafmonumenten mogen leveren. Inmiddels zijn we een vertrouwd familie bedrijf dat alles in huis heeft om grafmonumenten te leveren en te vervaardigen van klein tot zeer groot met thema’s als eenvoud, modern, klassiek, design, eigentijds en uniek. Dus van ambachtelijk handgehakte monumenten/sculpturen tot moderne en kunstzinnige gedenktekens en grafmonumenten van glas waarbij alles mogelijk is van bewerkte foto’s tot aan kunstwerken en of combinaties van kleuren, vormen, symbolen, afbeeldingen of gewoonweg de handtekening van de dierbare of specifieke uitspraken verwerken in het ontwerp.

Met andere woorden “The sky is the limit“ onbegrensd ontwerpen en creaties toepassen qua vorm kleur en teksten. Het verschil in onze aanpak is dat wij heel persoonlijke gesprekken hebben met onze klanten en alles met hart en ziel verzorgen en dat bij ons 100% tevredenheid de maatstaf is.

Dit kunt U ook zien als u het gastenboek op de site raadpleegt en over de ervaringen van anderen bekijkt. Pure ongecensureerde meningen van de klanten zonder iets weg te halen of toe te voegen stuk voor stuk uit het hart geschreven.
Wij zijn dan ook zeer dankbaar als men de tijd neemt om in het gastenboek te schrijven.

Wij zijn zeer begaan met ons bedrijf en de belangrijke rol die wij op ons hebben genomen om families die op zoek zijn naar betrokkenheid, persoonlijke aanpak en geen commercieel en verkoopgerichte instelling waar het puur om de omzet draait. Tevens hebben we een uitgebreide range aan urnen en gedenkartikelen, middels de link naar www.gedenkartikelenonline.nl.

Meer Uitvaartverzorging in de buurt

Deze Andersgedenkmonumenten vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Uitvaartverzorging in de buurt.