Hess Uitvaartzorg

Hess Uitvaartzorg

Reigerlaan 195, 2903LG, Capelle aan den IJssel 010-4182333 Website

Openingstijden (29 jun - 5 jul)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  gesloten
 • Woensdag

  gesloten
 • Donderdag

  gesloten
 • Vrijdag

  gesloten
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

In het hart van Capelle aan den IJssel, vlakbij winkelcentrum ‘De Koperwiek’, zijn ook uw gasten welkom. Rouwcentrum ‘Hess’ is tegelijk met Rouwcentum ‘Overschie’ gerenoveerd om het nóg beter aan te laten sluiten bij de wensen en mogelijkheden van deze tijd. Zo hebben we het gebouw uitgebreid met twee familiekamers. Geheel in de familietraditie van Hess ten aanzien van onze filosofie over uitvaartzorg, straalt rouwcentrum ‘Hess’ rust en warmte uit.

Ook in rouwcentrum ‘Hess’ staan ontvangst, condoleance en catering centraal. We hebben alles in het werk gesteld om in Capelle aan den IJssel een plek te maken waar een mooi en waardig afscheid een vanzelfsprekendheid is. We zijn in Capelle aan den IJssel prima bereikbaar: het rouwcentrum heeft ruim voldoende gratis parkeergelegenheid en bus en metro stoppen op loopafstand.

Hess uitvaartzorg is een middelgrote "full-service" uitvaartonderneming waar traditionele service en eigentijdse kwaliteit voorop staan. Om dat mogelijk te maken investeert Hess niet alleen in haar uitvaartcentra, wagenpark of drukkerij. Natuurlijk is dat nodig om aan de wensen die vandaag de dag leven invulling te geven. Maar voor Hess is het team van mensen dat u van dienst is veel belangrijker. Omdat bij een uitvaart zo veel aspecten van het leven aan bod komen is het team van Hess zo breed mogelijk samengesteld. Vanuit verschillende maatschappelijke posities heeft Hess betrokken mensen gezocht die samen dezelfde passie delen: het afscheid, hoe klein of hoe groot ook, zo waardig en respectvol mogelijk maken.

Hess uitvaartzorg verzorgt begrafenissen en crematies in de ruime regio rond Rotterdam, van Vlaardingen tot Dordrecht en van Lekkerkerk tot Moordrecht. Vanuit haar eigen locaties in Rotterdam en Capelle aan den IJssel, maar ook vanuit ieder uitvaartcentrum of - waar toegestaan - woonzorgcentrum van uw keuze. Ook bij u in de buurt.

Meer Uitvaartverzorging in de buurt

Deze Hess Uitvaartzorg vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Uitvaartverzorging in de buurt.