AniCura Dierenziekenhuis Tilburg

AniCura Dierenziekenhuis Tilburg

Koningsoordlaan 2, 5056DA, Berkel-Enschot 013-5400215 Website

Openingstijden (20 nov - 26 nov)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Dierenkliniek de Rashof was sinds 1968 gevestigd aan de Bosscheweg 110 in Berkel-Enschot. Meerdere generaties dierenliefhebbers zijn dan ook bekend met de Rashof. In de loop van deze 45 jaar is er heel veel veranderd. Niet alleen de bemensing van de Rashof is gewijzigd maar met nieuwe diergeneeskundige ontwikkelingen zijn ook de faciliteiten sterk gewijzigd. Sinds 10 juni 2013 is de kliniek verhuisd naar Dierenziekenhuis Tilburg, aan de Koningsoordlaan 2, 5056 DA in Berkel-Enschot.

Er kan steeds meer en ook steeds beter! Binnen Dierenziekenhuis Tilburg blijft de Rashof als naam bestaan voor de afdeling waarin de 1e lijns diergeneeskundige zorg voor gezelschapsdieren wordt geleverd.

Het deelgebied van de Orthopedie en Wervelkolomchirurgie wordt verzorgd door een tweede afdeling binnen het Dierenziekenhuis: VOCT, Veterinair Orthopedisch Centrum Tilburg.

Sinds januari 2017 is Dierenziekenhuis Tilburg onderdeel van AniCura. AniCura is een internationale familie van hoog kwalitatieve dierenklinieken en dierenziekenhuizen. Onze visie is om samen de toekomst van de diergeneeskunde vorm te geven door middel van eersteklas kwaliteit en service. Zie ook www.anicura.nl

Een misverstand is dat men alleen terecht kan op het Dierenziekenhuis voor moeilijke gevallen met een doorverwijzing, dat is onjuist! U kunt terecht voor werkelijk alles op het gebied van diergeneeskundige zorg voor hond, kat en konijn en zonder doorverwijzing.

Een ander misverstand zou kunnen zijn dat Dierenziekenhuis Tilburg duur(der) zou zijn vanwege het prachtige gebouw met haar uitgebreide faciliteiten, niets is minder waar wij zijn concurrerend en hebben een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding!

"Wij willen graag optimale gezondheidszorg verlenen aan gezelschapsdieren, gebruik makend van de nieuwste wetenschappelijke inzichten en state of art technieken en apparatuur.

Meer Dierenartsen en klinieken in de buurt

Deze AniCura Dierenziekenhuis Tilburg vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Dierenartsen en klinieken in de buurt.