AniCura Veterinair Orthopedisch Centrum Tilburg

AniCura Veterinair Orthopedisch Centrum Tilburg

Koningsoordlaan 2, 5056DA, Berkel-Enschot 013-5400217 Website

Openingstijden (20 nov - 26 nov)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

VOCT, Veterinair Orthopedisch Centrum Tilburg, is vanaf 10 juni 2013 gevestigd in Dierenziekenhuis Tilburg , Koningsoordlaan 2, 5056 DA Berkel-Enschot/ NL.

Sinds januari 2017 is Dierenziekenhuis Tilburg onderdeel van AniCura. AniCura is een internationale familie van hoog kwalitatieve dierenklinieken en dierenziekenhuizen. Onze visie is om samen de toekomst van de diergeneeskunde vorm te geven door middel van eersteklas kwaliteit en service. Zie ook www.anicura.nl

Het Veterinair Orthopedisch Centrum Tilburg is een tweedelijns kliniek voor Orthopedie en Wervelkolomchirurgie van hond en kat. Het merendeel van onze patiënten wordt doorverwezen door hun reguliere dierenarts/ dierenkliniek; graag werken wij samen met de verwijzende dierenarts in de behandeling van uw huisdier. Eigenaren kunnen echter ook zonder verwijzing terecht op het VOCT.

Wij beperken ons bij onderzoek en behandeling tot ons speciale deelgebied tenzij er dringende redenen zijn tot onderzoek en behandeling buiten ons direct aandachtsgebied. Wij denken en handelen zo veel als mogelijk volgens de principes van evidence based medicine; d.w.z. onderzoek en behandeling vinden zo veel als mogelijk plaats volgens wetenschappelijk verkregen inzicht! Wij zijn er van overtuigd dat wij geen concessies mogen doen aan de kwaliteit van narcose, operatiekamerfaciliteiten, medicijnen en implantaten. In de orthopedische chirurgie gebruiken wij als eerste keuze implantaten van Synthes en Kyon.

Onderzoek en behandeling van een huisdier gebeurt altijd in overleg met de eigenaar. Samen bepalen eigenaar en dierenarts wat de te volgen weg zal zijn. Het belang van het dier staat natuurlijk altijd voorop!

Meer Dierenartsen en klinieken in de buurt

Deze AniCura Veterinair Orthopedisch Centrum Tilburg vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Dierenartsen en klinieken in de buurt.