Autoschade Van Hasselt

Autoschade Van Hasselt

Wernhoutseweg 95, 4884AS, Wernhout 076-5973487 Website

Openingstijden (16 apr - 22 apr)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Welkom bij A.A.S. Autoschade Van Hasselt B.V.

Autoschade komt altijd ongelegen en ongewenst....
Het is goed te weten dat Autoschade Van Hasselt de zorg rondom autoschade van u kan overnemen. Voor vele verzekeringsmaatschappijen zijn we geselecteerde hersteller. Dit betekent voor u dat we direct kunnen starten met herstel en de administratie rondom schademelding en -afwikkeling voor u uit handen kunnen nemen zonder dat u hierin over het hoofd wordt gezien. En ook als u geen gebruik wilt of kunt maken van verzekeringsdekking stellen we alles in het werk om u snel, duidelijk en deskundig te helpen. Uw wensen bepalen onze regie.

Uw auto is bij ons in goede handen. Voor zowel technisch- als cosmetisch herstel streven we ernaar om met onze gekwalificeerde en getrainde medewerkers alle schades in huis te kunnen herstellen. Zo houden we ten alle tijden zicht op onze kwaliteitsnorm en kunnen we uw merkgarantie in stand houden. Met de juiste gereedschappen en materialen repareren we volgens fabrieks- en merkspecificaties. Uw garantie is de erkenning FOCWA Totaal Schadeherstel.

Naast schadeherstel zijn wij ook uw partner in het spuitwerk van bedrijfsvoertuig, wagenpark of truck. Voor zowel bestaande huisstijl-ontwerpen als het samen met u uitdenken van een originele presentatie van uw wagenpark of bedrijf op wielen. Met onze ruime spuitcabines kunnen we ook voertuigen of machines met afwijkende afmetingen verwerken.
Wij kunnen u van dienst zijn met het adviseren in kleur- en materiaalgebruik en toepassing van belettering en begeleiden het gehele traject van blanco object naar de gewenste uitvoering.

Uw caravan of camper met schade is ook bij ons op de juiste plek. Voor wandherstel hebben we getrainde medewerkers die oppervlakkige beschadigingen of de inslagen van hagel onzichtbaar doen verdwijnen.

Meer Autoschadeherstelbedrijven in de buurt

Deze Autoschade Van Hasselt vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Autoschadeherstelbedrijven in de buurt.