BAKKER BATTJES

BAKKER BATTJES

De Brink 23, 7771BA, Hardenberg 0523-261892 Website

Openingstijden ( 5 dec - 11 dec)

  • Deze week| Volgende week

  • Maandag

    -
  • Dinsdag

    -
  • Woensdag

    -
  • Donderdag

    -
  • Vrijdag

    -
  • Zaterdag

    -
  • Zondag

    gesloten

Koopavond

  • Donderdag 8 december

    -
  • Donderdag 15 december

    -

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Bakker Battjes is een begrip in de regio geworden: Dé Bakker die vers brood bakt,dat niet kruimelt en de volgende dag ook nog lekker is! De Krentenslofjes zijn een specialiteit van ons. Het was in 2013 uitgeroepen tot het lekkerste broodje van Overijssel op 3FM. De slagroomtaart wordt op de ambachtelijke wijze bereid, waardoor er een luchtige cakebodem ontstaat. De slagroom wordt eveneens heel luchtig opgeklopt en ook op de gebakjes gespoten. Fototaarten, verjaardagstaarten in overleg is er veel mogelijk. Belegde broodjes worden dagelijks vers gebakken en belegd. De grondstoffen die wij gebruiken zijn allen van uitstekende kwaliteit, waardoor het product ook veel smaakvoller is. Sinds 1984 heeft Bakker Battjes zich geprofileerd als een ambachtelijk vakspecialist die met de tijd meegaat. Online zijn we te vinden op www.bakkerbattjes.nl. Uiteraard kunt u online bestellen én e.v.t. direct betalen. Bezorgen doen we in overleg. Warme saucijzenbroodjes worden veel besteld en wij bezorgen die, in overleg, in de pauze van de werknemers van het bedrijf. Dikke Dries wordt gebakken vanaf de herfstvakantie. Het is een combinatie van de drie decembertoppers: Stol, Spijs, Speculaas. Drie x een S is Dries en het is dik dus samengevat Dikke Dries. Met Kerst maken wij verse bakkers kerstpakketten. Er staan na 10 december voorbeelden van de kerstpakketten in de winkel maar u mag het kerstpakket ook zelf samenstellen. Kerststollen, amandel staven -kransen, kerstkransjes worden bereid met 100% roomboter en gevuld met 100% amandelspijs. Een feestelijke doos om de krentenwegge met een pakje roomboter en een broodmes erin verpakt is ook een optie. Kortom een Feest om te geven én een Feest om te krijgen. Na de Kerstdagen bakken wij dagelijks heerlijke oliebollen. Appelbeignets met appel,kaneel en suiker. Ananasbeignets met ananas,gele room en witte suiker. En de appelflappen, de appelschijf in oliebollen beslag gebakken. De Appelbol is een hele appel in bladerdeeg verpakt.

Meer Bakker en Broodjes in de buurt

Deze BAKKER BATTJES vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Bakker en Broodjes in de buurt.