BIRD Invest

BIRD Invest

De Gouwe 26 F, 8253PA, Dronten 0321-331166 Website

Openingstijden (20 nov - 26 nov)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

BIRD invest is een uiterst ervaren en veelzijdig bouwkostenadvies- en calculatiebureau.

Als verlengstuk van de calculatieafdeling tot kostenadviseur van bouwend Nederland. Onze deskundigheid vindt plaats bij zowel nieuwbouw als complexe groot onderhoud- en herontwikkelingsprojecten. Wij zijn een veelzijdig en ervaren bouwkostenadviesbureau en ontvangen graag uw meest uitdagende en complexe projecten.

Met ons veelzijdige, enthousiaste en vakbekwame team maken we van uw project een succes. Scherp, creatief, deskundig en nuchter.

Onze werkzaamheden blijven niet beperkt tot het louter doorrekenen van tekeningen. We verkiezen kwaliteit boven kwantiteit en kijken daarom kritisch naar het product en geven adviezen ter optimalisatie van het plan. Dit doen wij tijdens elke fase!

Mediation - Bouwconflicten - Conflictinterventie - Onderhandelen - Alternatieven
Tevens kunt u ons inschakelen als mediator, wij zijn een internationaal erkend mediator.

3D Modelleren - van visualisatie tot toekomstig beheermodel. Wij kunnen in samenwerking met BAZ uw SO/VO projecten verder uitwerken naar 3D werktekeningen. Leveranciers en installateurs kunnen hun producten in het model implementeren

Calculatie

Wie bouwt of aanbesteed, wil de zekerheid van een nauwkeurige en een realistische begroting. BIRD invest biedt dit. Maar wij gaan vérder. BIRD invest is uw meedenkende totaalpartner. Scherp, creatief, deskundig en nuchter!

BIRD invest wordt vaak ingezet bij een tekort aan calculatiecapaciteit; wij werken in het verlengde van uw calculatieafdeling. Wij ontzorgen en kunnen het hele calculatie-proces van u over nemen.

Van eenvoudig tot zeer gecompliceerde projecten, van voor tot na de bouw: wij stoppen al onze kennis, ervaring en passie in elke begroting of raming. Met BIRD invest versterkt uw concurrentiepositie en realiseert u kostenreductie en tijdsbesparing.

Meer Aannemers in de buurt

Deze BIRD Invest vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Aannemers in de buurt.