Balloonie - Ballonversiering - Decoratie Roermond

Balloonie - Ballonversiering - Decoratie Roermond

Julianalaan 6, 6042JG, Roermond 0475-858294 Website

Openingstijden ( 5 dec - 11 dec)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

U hebt binnenkort een feest of andere speciale gelegenheid? Dan is een ballonnenboog of een andere ballonnenversiering een leuk idee! Bij Balloonie kunt u kiezen uit een tal van mogelijkheden! Wij maken wát u wilt, wannéér u wilt en wáár u wilt tegen de allerscherpste prijzen!

Een Ballonversiering is áltijd leuk!
Heeft u een Bruiloft, verjaardag of een communie? Ieder feest verdient een persoonlijke uitstraling. Balloonie maakt ballonnenbogen en ballonpilaren van kwaliteit voor elke gelegenheid.

Ballonnenversiering voor iedereen, zowel zakelijk als privé.
Wij hebben een breed aanbod, voor zowel particulieren als bedrijven en winkels, en leveren door heel Nederland! Een ballonnenboog, ballonnenslinger of ballonnenpilaar is altijd stijlvol, feestelijk en er wordt een gemoedelijke ambiance gecreëerd. Vrijwel niets is onmogelijk en vrijwel alles is van ballonnen te maken.

Ballonnenversiering zoals u dat wilt!
Uw wensen? Uw wensen zijn voor ons het aller belangrijkste, en is daarom ook geheel door u zelf samen te stellen, wij geven u graag daarbij advies en staan hiervoor ten alle tijden tot uw beschikking. Ook komen wij graag kijken om met u mee te denken. U wilt tenslotte toch ook dat de gelegenheid tot in de puntjes wordt verzorgd? Wij helpen u graag hierbij.

Waarom zou u kiezen voor Balloonie?

Kwaliteit van uw decoratie
Supersnelle levertijd
Zelf samen te stellen ballonnenversiering
Zelf te ontwerpen ballonnenversiering, inclusief kleuren
Wij werken uitsluitend met kwaliteits producten
6 dagen per week bereikbaar

Wilt u graag binnenkort een ballonversiering en twijfelt u over wat de mogelijkheden zijn? Kom dan langs in onze winkel, uiteraard kunt u ook altijd telefonisch contact opnemen of vul ons contactformulier in. Wij horen graag van u.

Meer Feestartikelen in de buurt

Deze Balloonie - Ballonversiering - Decoratie Roermond vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Feestartikelen in de buurt.