Beestenboel Kinderdagverblijf De

Beestenboel Kinderdagverblijf De

Straat 13, 6042KV, Roermond 0475-476239 Website

Openingstijden (23 apr - 29 apr)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Wij bieden professionele kinderopvang op een echte boerderij, op een unieke locatie net buiten de bebouwde kom van Roermond. Hier kan uw kind genieten van dieren en de natuur op die tijden dat u aan het werk bent. De kinderen spelen, leren, en doen veel ontdekkingen, samen met leeftijdsgenootjes groeien in het groen!

Wat is er nu heerlijker voor uw kind dan buiten zijn? Spelen in de wei als de zon schijnt. Maar ook lekker stampen in de plassen als het regent. In een prachtige omgeving waarin genieten vanzelfsprekend is.

Als ouders hun kind plaatsen op een kinderdagverblijf dragen ze voor een deel de opvoeding, verzorging en begeleiding over aan het kinderdagverblijf. Wij vinden het heel belangrijk dat de ouders zich thuis voelen en hun kinderen met een gerust gevoel bij ons brengen. Ouders en het kind moet zich bij ons prettig voelen en zich welkom voelen! Kinderen mogen zichzelf zijn.

Kwaliteit uit zich in een veilige en schone omgeving, goed en voldoende speelmateriaal, voldoende toezicht van deskundige groepsleiding.

De Beestenboel heeft de combinatie van kinderen, de natuur en dieren hoog in het vaandel staan. Regelmatig bezoeken wij de boerderij, de weilanden en het bos. Ons pedagogisch beleidsplan ligt ter inzage op beide locaties.

Wij vinden het belangrijk om enige structuur mee te geven. Structuur en regelmaat zorgen ervoor dat kinderen weten waar ze aan toe zijn. Dat geeft duidelijkheid, ritme en vertrouwen. Daarom houden wij zo veel mogelijk vaste eet- slaap- en speeltijden aan. Bij kinderen onder één jaar houden wij zoveel mogelijk het voeding- slaapritme van thuis aan. Voor de andere kinderen geldt bovenstaande dagindeling. Natuurlijk kunnen de leidsters, naar eigen inzicht, hier flexibel mee omgaan.

Heeft u gedurende de dag behoefte om te vragen hoe het met uw kind is, voel u dan vrij om te bellen.

Daarnaast werken we voor ieder kind tot 12 maanden met een kinderdagverblijfboekje, waarin bijzonderheden genoteerd worden.