Binckhorst BV Autodemontagebedrijf

Binckhorst BV Autodemontagebedrijf

Steenplaetsstraat 5, 2288AA, Rijswijk 070-3825164 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Binckhorst Partner in Automotive is opgericht in 1976 en begonnen als Autosloperij Binckhorst. In de loop van ons bijna 40-jarige bestaan is er veel veranderd. Ons bedrijf is van "sloperij" in de loop van de jaren veranderd naar demontagebedrijf en inmiddels partner van vele zakelijke en particuliere klanten. Niet alleen veel bedrijven uit de Haagse regio behoren tot de vaste klantenkring van Binckhorst maar ook vinden de onderdelen iedere dag hun weg via onze eigen bezorgdienst of met behulp van diverse externe bodediensten naar klanten in het gehele land. Onderdelen vandaag besteld worden dan ook de volgende dag bij al onze klanten waar dan ook in Nederland afgeleverd. Ook ver buiten de landsgrenzen vinden de onderdelen hun weg, met inmiddels diverse vaste klanten in België, Frankrijk maar ook in Scandinavië.
In de afgelopen 40 jaar is er behalve de naam ook in de manier van werken veel veranderd, waar vroeger de klanten zelf de onderdelen van de auto's af moesten halen liggen tegenwoordig ruim 125000 gedemonteerde onderdelen in de magazijnen te wachten om aan een tweede of soms wel derde leven te beginnen.
Verder zijn de activiteiten in de afgelopen 20 jaar uitgebreid en verkopen wij niet alleen meer gebruikte auto-onderdelen maar hebben wij ook een assortiment nieuwe auto-onderdelen welke onder de eigen merknaam BINKO via onze wederverkopers hun weg vinden naar de garagisten en eindgebruikers in binnen en buitenland.
Al deze veranderingen en uitbreidingen zijn ook mede de oorzaak geweest dat Binckhorst in Oktober 2014 na 38 jaar is verhuisd naar Rijswijk en niet langer meer in het industriegebied Binckhorst gehuisvest is. In ons nieuwe pand aan de Steenplaetsstraat 5 in Rijswijk (industriegebied Plaspoelpolder) hebben wij een groot nieuw modern magazijn een compleet vernieuwde demontage werkplaats en op ons nieuwe adres is het ook mogelijk om de bij ons gekochte onderdelen te laten monteren in de daarvoor speciaal ingerichte montage werkplaats.

Meer Autosloperijen in de buurt

Deze Binckhorst BV Autodemontagebedrijf vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Autosloperijen in de buurt.