Mark Autobedrijf van der

Mark Autobedrijf van der

Burgerdijkseweg 17, 2678LP, De Lier 0174-512622 Website

Openingstijden (18 jun - 24 jun)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Aangenaam, Autobedrijf Van der Mark in De Lier. Allround autobedrijf met nogal wat specialisaties onder één dak. Maar dat leest u wel op deze site. En anders komt u gewoon een keer langs tijdens onze openingstijden.

Bij Autobedrijf Van der Mark zijn we breed gespecialiseerd. Gaat u er maar even voor zitten.

We kopen auto’s in en verkopen die weer. We zijn gespecialiseerd in auto’s in de voordelige prijsklasse: vanaf 400 euro tot zo’n 5000 euro. Alle auto’s zijn grondig geïnspecteerd en hebben een onderhoudsbeurt achter de rug. Daardoor staan we in voor de kwaliteit.

Op zoek naar een onderdeel? Grote kans dat we het in huis hebben. Een veelheid aan gebruikte onderdelen ligt klaar in het eigen magazijn. Liever een nieuw onderdeel? Dat kan ook: we verkopen ‘huismerkonderdelen’, dus onderdelen die nét zo goed zijn als de originele onderdelen maar wel veel goedkoper.

Een kleine of een grote beurt. Een auto die het niet meer doet. Werk voor de gespecialiseerde automonteurs van Autobedrijf Van der Mark. We hebben twee ervaren monteurs, die bekend zijn met alle merken en typen auto’s. De garage is compleet uitgerust voor een professioneel herstel conform alle richtlijnen. Enige verschil: we zijn stukken voordeliger dan de merkdealer.

Ook voor banden bent u bij Autobedrijf Van der Mark aan het juiste adres. Kies maar uit: of een gebruikte band met meer dan genoeg profiel voor een scherp prijsje, of een nieuwe band van een onbekend maar betrouwbaar merk voor ook al zo’n lage prijs? Meteen monteren? Ook dat kan geregeld worden voor een bescheiden prijs.

Als erkend autodemontagebedrijf is Van der Mark is lid van STIBA, KZD*-gecertificeerd. Met andere woorden: we zijn een professioneel autodemontagebedrijf, dat alle regels rond het demonteren van auto’s netjes in acht neemt. Ons lidmaatschap van Autorecycling Nederland (ARN) garandeert dat demontage van auto’s op verantwoorde wijze gebeurt. Wel zo prettig voor het milieu.

Meer Autosloperijen in de buurt

Deze Mark Autobedrijf van der vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Autosloperijen in de buurt.