Bis

Bis

Sint Antoniesbreestraat 25A, 1011HB, Amsterdam 020 620 3467 Website

Openingstijden (20 mrt - 26 mrt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Assortiment
Ben je een echte liefhebber van authentieke leger- en marinekleding? Rep je dan naar Bis Armyfashion in de Sint Antoniebreestraat. Zij hebben een unieke collectie met originele (vintage) leger- en marinekleding uit verschillende landen. Denk aan de originele streepshirts van de Russische marine bijvoorbeeld. Om je stoere look helemaal af te maken, vind je hier ook jassen, T-shirts van Beeren, schoenen, baretten, petten, tassen, kleding en lekkere warme onderkleding.

Kenmerken
Juist de originaliteit onderscheidt Bis Armyfashion van de gemiddelde ‘dumpzaak’ zoals je die veel ziet. Die dumpzaken gaan namelijk steeds meer over op nieuwe artikelen. Bis Armyfashion heeft daarentegen de contacten én de neus voor steeds weer originele partijen! Voor tenten en slaapzakken en dergelijke kun je hier overigens niet terecht: de focus ligt op de kleding. Leuk is dat veel stylisten voor theater en film, maar ook designers van de grote merken bij Bis Armyfashion hun inspiratie komen opdoen. Dat zegt wel wat over het goede en mooie assortiment!

Sfeer
De sfeer bij Bis Armyfashion is stoer en relaxt. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Fijne muziek ook (vooral jazz uit de jaren ’30 en ’40).

Bijzonderheden
Ben je op zoek naar nog meer vintage accessoires? Ga dan even buurten bij de buren: Bis Shoes & Bags op nummer 25b of bij Bis Vintage op nummer 25d. De Sint Antoniebreestraat is net geherprofileerd, en heeft een ruimere uitstraling gekregen. In deze straat heb je nog echt het buurtgevoel. Hotspots zoals het Waterlooplein en de Nieuwmarkt bevinden zich op loopafstand.

Merken
Beeren en Fostex.

Assortiment
Accessoires zijn het ultieme middel om je look af te maken of een eigen draai aan te geven. Wil je echt iets origineels, dan kom je al snel uit op mooie vintage accessoires. Bij Bis Shoes & Bags snappen ze dat als geen ander. Zij zijn dan ook de specialist op het gebied van vintage modeaccessoires voor dames en heren.

Meer Kleding in de buurt

Deze Bis vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Kleding in de buurt.