Blokvorm Architectuur

Blokvorm Architectuur

Sluismeesterslag 3, 2805DZ, Gouda 0182-359034 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Blokvorm Architectuur staat voor ontwerpen in de breedste zin van het woord. Multidisciplinair ontwerpen, van deurkruk tot complexe gebouwen en van kunstwerken tot meubels. Altijd blijven onderzoeken en verkennen wat de mogelijkheden zijn. Streven naar een tijdloos ontwerp met een herkenbare vormtaal.

Blokvorm richt zich hoofdzakelijk op de bouw en verbouw van zowel het interieur als het exterieur van uw woning of bedrijfsruimte. Vanaf het schetsontwerp tot en met de volledige begeleiding van het bouwproces kan door ons verzorgd worden.

Hiernaast richten wij ons op de ontwikkeling van meubels en producten en zijn wij in staat om al uw specifieke wensen op dit vlak te verwezenlijken.

De ontwerpen van Blokvorm worden gekenmerkt door een vloeiend lijnen- en lichtspel met een duidelijke routing en oog voor ieder detail. Een ontwerp dat optimaal gebruik maakt van haar ruimtelijke kwaliteit en een reactie aangaat met zijn omgeving, zonder te forceren.

Innovatie is één van de belangrijkste peilers binnen onze bedrijfsfilosofie. Innoveren is een logisch gevolg van vooruitstrevend ontwerpen en noodzakelijk als je verantwoord en duurzaam wilt bouwen of verbouwen. Door gebruik te maken van moderne technieken en materialen komen we tot nieuwe en verbeterde inzichten, zodat een maatschappelijk verantwoord ontwerp ontstaat. Een ontwerp dat geen afbreuk doet aan haar omgeving, maar juist verrijking geeft.

Om de droom van onze opdrachtgevers te vertalen naar architectuur is het inleven in de opdrachtgevers, met hun specifieke wensen en verlangens, van essentieel belang. Het ontwerp zal de opdrachtgevers alleen optimaal passen als zij vanaf het begin van het ontwerpproces centraal staan. Zij zijn als een personages uit een spannend boek. Telkens geeft het ontwerp meer prijs van zijn gelaagdheid en zonder toelichting voelen de gebruikers waar zij deel van uitmaken. Ze geven zich als het ware over aan het ontwerp en laat zich meevoeren en verrassen van het begin tot het eind.

Meer Architecten in de buurt

Deze Blokvorm Architectuur vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Architecten in de buurt.