Boekhouding en Belastingen Maessen

Boekhouding en Belastingen Maessen

Waldeck Pyrmontsingel 20, 6521BC, Nijmegen 024-3242093 Website

Openingstijden (16 jan - 22 jan)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Aan bedrijven en zelfstandigen verleen ik als ervaren boekhouder boekhoudkundige ondersteuning en adviezen. Tevens adviseer en assisteer ik bij de afhandeling van belastingzaken en bij het nemen van beslissingen en het oplossen van problemen die zich voordoen. Samen zorgen we ervoor dat er voldoende managementinformatie beschikbaar is.

In het geval van achterstanden of problemen, reorganisaties of ingrijpende gebeurtenissen ben ik beschikbaar om te helpen samen het bedrijf of de organisatie snel weer op een goed spoor te brengen. Indien nodig ben ik tijdelijk uw boekhouder.

Inzicht door overzicht :
Een goed inzicht in het bedrijf of de organisatie door een goed overzicht over de activiteiten en financiën.

Ik heb ruime ervaring en kennis als boekhouder en belastingadviseur op het gebied van boekhoudige ondersteuning, financiële controle en belastingen bij bedrijven en organisaties in Nederland tot en met organisatie-analyse, organisatieversterking, en het formuleren en evalueren van projekten en programma’s in het buitenland.

Dit heb ik opgedaan door het werken voor organisaties in Nederland (Rijksaccountant bij de Belastingdienst en trainer op het Opleidingsinstituut van de Belastingdienst) als ook in Afrika (Financial Controller bij Muzama Crafts Ltd in Zambia, programma-evaluatie van het MAP (Malawi tegen polio), administratieve reorganisatie van de Provinciale Water Dienst van de provincie Huila in Angola), Azië (administratieve analyse van programma’s aanmoedigen van HealthNet International in Pakistan en Afghanistan), Zuid-Amerika (institutionele en sectorale Orelle analyse van SIBTA, de Boliviaanse Systeem voor Landbouw Applied Technology) en Oost-Europa: coördinatie van milieuprojecten, landbouwprojecten en inkomsten-mensgenerierende programma’s in Albanië, Bulgarije, Moldavië, Roemenië, Estland en Oekraïne voor NOVIB – Oxfam Nederland.

Meer Zakelijke dienstverlening in de buurt

Deze Boekhouding en Belastingen Maessen vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Zakelijke dienstverlening in de buurt.