Bonné Maastricht Verpakkingen

Bonné Maastricht Verpakkingen

Eburonenweg 7 9, 6224HT, Maastricht 043-3637042 Website

Openingstijden (20 nov - 26 nov)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

*Bonné Maastricht is sinds haar oprichting, bijna 65 jaar geleden, in de regio Maastricht en omstreken een bekende naam op het gebied van verpakkingsmaterialen.

*Waar het ooit is begonnen met alleen handel in papieren verpakkingen, zoals de nu allang vergeten loonzakjes en boterhamzakjes. Is Bonné Maastricht uitgegroeid tot een bedrijf waar u voor al uw plastic, kartonnen en papieren verpakkingen terecht kunt.

*Een breed assortiment verpakkingen die in de (ambachtelijke) detailhandel en de klein industrie gebruikt worden, kunt u bij ons vinden. Is er een artikel dat wij standaard niet voeren binnen ons assortiment dan kunnen wij dit voor U bestellen.

*Naast ons uitgebreid standaard assortiment bestaat er altijd de mogelijkheid om verpakkingsmaterialen te laten bedrukken met uw eigen naam en logo.
Zo kunt u uw eigen huisstijl ook op uw verpakkingen mooi doorvoeren.
De mogelijkheden hierin zijn ongekend.

*Sinds januari 2007 hebben wij ons bedrijf uitgebreid met een eigen productieafdeling in (luxe) kartonnage. Wij hebben een eigen lijn van bonbondoosjes, cadeaudoosjes en duplex zwanenhalsdozen in ons assortiment. Een grote uitdaging is om in onze eigen lijn nieuwe doosjes op de markt te zetten. Maar ook het vervaardigen van op maat, door de klant, gevraagde doosjes is een leuke dimensie in deze nieuwe tak van ons bedrijf.

*Bent u op zoek naar verpakkingsmaterialen als: cadeaupapier, striklinten, cadeaufolie, draagtassen, bonbondoosjes, custom made artikelen en nog veel meer, dan bent u bij ons aan het goede adres.

*Sinds 1 maart 2017 hebben Bonné Maastricht & Eldee Packaging Kerkrade de handen ineen geslagen. De samenwerking tussen deze 2 bedrijven brengt meer dan 65 jaar ervaring, op het gebied van verpakkingen, bij elkaar.
Als u op zoek bent naar verpakkingsmaterialen dan bent U bij Bonné Maastricht & Eldee Kerkrade aan het goede adres voor al uw verpakkingen.

Meer Zakelijke dienstverlening in de buurt

Deze Bonné Maastricht Verpakkingen vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Zakelijke dienstverlening in de buurt.