CKE-muziekschool (Centrum voor de Kunsten Eindhoven)

CKE-muziekschool (Centrum voor de Kunsten Eindhoven)

Pastoor Petersstraat 180, 5612LW, Eindhoven 040-2163263 Website

Openingstijden (19 feb - 25 feb)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

CKE-muziekschool is de ontmoetingsplek voor actieve muziekbeoefening in Eindhoven en omgeving.

Het is de plek waar je kunt kennismaken met muziek, maar ook waar je jouw spel kunt verdiepen en uitwerken tot een sterke en geloofwaardige muzikant. Dus ook voor iedereen met ambitie. Voor de getalenteerde leerlingen heeft CKE een eigen 'plek' met de naam Talent-id. Heb jij een grote passie in de muziek en daarnaast een behoorlijke dosis aanleg dan is er voor jou bij CKE een pakket aan extra lessen en activiteiten.

Onderscheid tussen lessen, cursussen en samenspel
Het aanbod van de CKE-muziekschool bestaat uit instrumentale lessen en zanglessen, cursussen en samenspel. Het instrumentaal onderwijs en zangonderwijs bieden iedereen de gelegenheid een instrument te leren bespelen of te leren zingen. Het is een meerjarige opleiding. De inschrijving van deze leerlingen wordt daarom, behoudens opzegging, jaarlijks stilzwijgend verlengd.
Cursussen zijn gericht op specifieke doelgroepen en hebben een duur van maximaal een jaar. In sommige gevallen is er een basiscursus en een vervolgcursus, waardoor ook hier een meerjarig traject mogelijk is. De inschrijving van cursisten eindigt met het einde van de cursus. Voor een vervolg moet dus altijd opnieuw worden ingeschreven.
In het samenspel biedt de CKE-muziekschool aan instrumentalisten en zangers op diverse niveaus de mogelijkheid om in groepsverband te musiceren. Het samenspel is niet uitsluitend voor leerlingen van de muziekschool. Ook als je ergens anders les hebt of hebt gehad kun je meedoen.

Gebruik oefenruimtes
Leerlingen die thuis niet kunnen studeren, kunnen gebruik maken van oefenruimte. Het tarief is € 39,- per jaar, voor wekelijks een uur oefenen. Aan de informatiebalie van de CKE-muziekschool kun je, tegen contante betaling, een afspraak maken voor dag, tijd en lokaal.

Anderstaligen
In de lessen en cursussen van de CKE-muziekschool is Nederlands de voertaal.

Meer Muziekscholen en -lessen in de buurt

Deze CKE-muziekschool (Centrum voor de Kunsten Eindhoven) vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Muziekscholen en -lessen in de buurt.