Cesar Oefentherapie Montfoort

Cesar Oefentherapie Montfoort

Hofplein 14, 3417JN, Montfoort 0348-476805 Website

Openingstijden ( 6 apr - 12 apr)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Open in de avond

 • Maandag: 19:30
  Dinsdag: 21:00
  Woensdag - donderdag: 19:30

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Heeft u pijnklachten of wilt u deze voorkomen? Oefentherapie Cesar pakt de oorzaak aan.
Oefentherapie Cesar is een erkende paramedische behandelmethode.
De oefentherapeut biedt paramedische zorg op het gebied van houding en beweging. Met behulp van oefeningen worden bestaande klachten behandeld en wordt er gewerkt aan het voorkomen van nieuwe klachten. De oefentherapeut onderscheidt zich door verder te kijken dan de klacht. Niet alleen de symptomen worden behandeld. Er wordt gewerkt aan de oorzaak van de klachten.
Mensen lopen, staan, bukken, tillen en hebben een bepaalde werkhouding. Dit bewegen gebeurt grotendeels onbewust en zo ontwikkelt iedereen zijn eigen gewoonten. Het kan zijn dat deze gewoonten niet goed zijn voor het lichaam en er voor zorgen dat spieren en gewrichten overbelast raken, waardoor pijnklachten kunnen ontstaan of in stand gehouden worden. Het kan onder andere gaan om rugklachten, nekklachten, hoofdpijn, bekkenklachten, maar ook om spanningsklachten of ademhalingsklachten. (zie hiervoor ook bij welke klachten)
Bij een ziekte of aandoening is de behandeling gericht op het beperken van de klachten of het leren omgaan met bepaalde klachten en/of beperkingen. Uitgangspunt van de behandeling is het weer zo goed mogelijk kunnen uitvoeren van dagelijkse activiteiten.

Blijvend resultaat
Oefentherapie Cesar is een actieve therapie. Een behandeling duurt 30 minuten en is helemaal toegesneden op uw situatie. U leert de samenhang zien tussen uw klachten en het gebruik van uw lichaam (het bewegingsgedrag). U leert hoe u zelf uw klachten kunt beïnvloeden door het veranderen van houding en beweging en door oefeningen. Er wordt van u verwacht dat u, uiteraard onder goede begeleiding, regelmatig oefent. Ook buiten de behandeluren om. Dat vraagt soms enig doorzettingsvermogen, maar het resultaat is er dan ook naar. Verreweg de meeste patiënten die Oefentherapie Cesar hebben gevolgd zijn klachtenvrij of ervaren een heel duidelijke vermindering van klachten.

Meer Fysiotherapeuten in de buurt

Deze Cesar Oefentherapie Montfoort vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Fysiotherapeuten in de buurt.