Colsen Ing J G M

Colsen Ing J G M

Kreekzoom 3, 4561GX, Hulst 0114-311548 Website

Openingstijden (20 nov - 26 nov)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

lsen is sinds 1989 actief op milieugebied en is uitgegroeid tot een toonaangevende technologie leverancier en internationaal expert op het gebied van water, duurzame energie en milieu. Zij voert projecten uit op het gebied van afvalwaterzuivering, vergisting van biologische afvalstromen, bodemonderzoek en -sanering, bemalingsberekeningen, milieuvergunningen en milieumanagement.

In de afgelopen jaren heeft Colsen een groot aantal eigen technologieën ontwikkeld op het gebied van biologische ontzwaveling, thermofiele vergisting, menging en verwarming van vergisters, koude en warme anammox technologie voor waterzuivering, struviet precipitatie, ammonificatie van (kippen)mest, hergebruik van effluent en kristallisatie van zouten. Colsen werkt in diverse Europese researchprojecten mee aan het terugwinnen van energie en grondstoffen voor bio-plastics, polymeren en bio-zuren en het maken van kunstmest producten uit de vergisting van biologisch afval, mest en co-producten.

Missie
Colsen ontwikkelt milieutechnologieën, levert installaties, producten en diensten en profileert zich internationaal met expertise op het gebied van water en duurzame energie. Zij werkt wereldwijd samen met klanten in industrie, overheid, financiële sector en met kennisinstituten. Op basis van de door haarzelf ontwikkelde technologieën en zuiveringsconcepten ontwerpt en levert Colsen een totaaloplossing voor de klant. Haar multidisciplinaire specialisten dragen op flexibele wijze in verschillende rollen bij aan de uit te voeren projecten.

De Colsen Groep streeft binnen al haar disciplines enerzijds naar een optimale combinatie van duurzame milieutechnologische oplossingen met een herkenbare meerwaarde voor de klant en anderzijds naar “op maat” levering van milieutechnische- en milieu-administratieve producten op basis van klantspecifieke wensen.

Visie
Colsen speelt in op wereldwijde ontwikkelingen, waarbij in opkomende markten een schaarste gaat ontstaan aan grondstoffen, schoon water en energie.

Meer Tuinartikelen in de buurt

Deze Colsen Ing J G M vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Tuinartikelen in de buurt.