Daniëls & Van Kruijsdijk Psychologenpraktijk

Daniëls & Van Kruijsdijk Psychologenpraktijk

Pastoor van de Loolaan 4, 6823BC, Arnhem 026-3512037 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Bij Psychologenpraktijk Daniëls & Van Kruijsdijk kunt u terecht voor:
- Individuele therapie
- Relatietherapie
- Groepstherapie
- Mindfulness
- Coaching
- Spiritualiteitsgroepen

Onze praktijk bestaat sinds 1984 en vanaf het begin is de ontmoeting met de ander uitgangspunt geweest voor ons werk. Als therapeut gaan wij samen met de cliënt een proces aan waarin ieder moment een mogelijkheid is tot contact en tot ontdekking en verandering. Wij voelen ons thuis bij een manier van werken waarin ruimte en tijd is om elkaar werkelijk te ontmoeten. In de ontmoeting ligt de mogelijkheid om te ontdekken wie je bent. In dit proces van ontdekken is onze positie die van aanwezige, betrokken en vakkundige werkpartner. Dat betekent dat van ons zowel steun als confrontatie verwacht mag worden, echter altijd vanuit respect voor de cliënt, voor zijn of haar weg en vanuit het inzicht in het therapeutisch proces.

In onze privésituatie en binnen ons werk laten wij ons inspireren door de transpersoonlijke laag en hebben wij ons verdiept in Zen-meditatie, boeddhisme, de psychologie van Jung, de zijnsgerichte therapie, existentiële therapie, het werk van A.H. Almaas, van Ken Wilber, van Bert Hellinger (familie-opstellingen) en de Mindfulness Based (Aandachtgerichte) benadering.

Wij bieden een breed scala aan mindfulness, coaching en psychologische begeleiding.
In de individuele therapie werken we met kortdurende trajecten. De lengte van de therapie is afhankelijk van de situatie en de vraag van de hulpvrager en kan variëren van gemiddeld vijf tot vijftien sessies. Individuele therapie is geschikt voor degene die iets wil uitzoeken met betrekking tot zijn of haar persoonlijke geschiedenis.
Mindfulness betekent aandacht gerichtheid: het op een niet-oordelende manier met aandacht aanwezig zijn in het hier-en-nu. Het is een houding en manier van leven die ons inspireert en die van daaruit ook merkbaar is in onze manier van werken.

Meer Geestelijke gezondheidszorg in de buurt

Deze Daniëls & Van Kruijsdijk Psychologenpraktijk vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Geestelijke gezondheidszorg in de buurt.