De Pater Sloopwerken

De Pater Sloopwerken

Hommel 101, 7317BL, Apeldoorn 055-5061402 Website

Openingstijden (23 okt - 29 okt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

De Pater Sloopwerken is gespecialiseerd in al uw:

- Asbest saneringswerkzaamheden
- Renovatie- en totaalsloop
- Boor- en zaagwerk
- Grond- en straatwerkzaamheden

Wij staan in de markt als een kwalitatief hoogwaardig partner op het gebied van diverse asbestsaneringen, grond- en sloopwerkzaamheden sinds 1938.

Onze specialismen worden volgens strikte regels en normen uitgevoerd. Elk personeelslid op de werkvloer is voorzien van zijn VCA papieren en elke asbestsaneerder heeft zijn sanerings diploma. Tevens zijn er een aantal Deskundig Toezichthouders Asbest (DTAA-er) aanwezig. Deze begeleiden onze asbestprojecten zodat op continuiteit en op het gebied van veiligheid, gezondheid en millieu het beste resultaat behaald kan worden.

www.PaterBAK.nl

De Pater Sloopwerken heeft sinds kort ook containerverhuur ter beschikking voor bedrijven en particulieren. Alle maten containers en afvalafvoersystemen vanaf 1 m3 tot en met 40 m3 kunnen op elke locatie in Nederland gebracht worden. De website www.paterbak.nl wordt binnenkort gelanceerd. Onder het kopje PaterBAK vindt u een overzicht met prijzen en voorwaarden.

Geschiedenis:

De Pater Sloopwerken is een familiebedrijf dat in 1938 is opgericht door Hendrik de Pater. Het bedijf is opgericht met de naam H. de Pater en voortgezet onder de naam Fa. de Pater. In die tijd was de kern activiteit de veevoeder- en eierhandel. Dit is langzamerhand uitgegroeid naar een gespecialiceerd sloopbedrijf.

Het bedrijf is 35 jaar later overgenomen door de zonen, J. en G.J. de Pater. Anno 2001 heeft de Firma (V.O.F.) het besluit genomen om als Besloten Venootschap (B.V.) verder te gaan. De Pater Sloopwerken B.V. werd de nieuwe naam, met als logo het wiebertje met in het midden De Pater Sloopwerken B.V.

In 2006 is De Pater Sloopwerken B.V. voortgezet door I.A. Pieterse na 8 jaar in dienst te zijn geweest als werkvoorbereider/calculator. I.A. Pieterse is een neef van de broers G.J. en J. de Pater.

Meer Afvalverwerking in de buurt

Deze De Pater Sloopwerken vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Afvalverwerking in de buurt.