De Tantie's Kinderopvang

De Tantie's Kinderopvang

Hoofdstraat 92, 9561JE, Ter Apel 0599-587231 Website

Openingstijden (26 Aug - 1 Sep)

 • Deze week| Volgende week

 • Monday

  -
 • Tuesday

  -
 • Wednesday

  -
 • Thursday

  -
 • Friday

  -
 • Saturday

  gesloten
 • Sunday

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Onze opvang is voor kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar.

Het is een bewuste keuze van ons om een kleinschalige kinderopvang te starten. In onze optiek zijn de groepen bij een kinderdagverblijf te groot. Daardoor kun je de kinderen niet altijd de persoonlijke aandacht geven die ze nodig hebben.

Het belangrijkste wat de Tantie's vinden is, dat een kind een kind is en dat wij dat ook moeten respecteren, natuurlijk willen wij de kinderen wat leren maar dan wel spelenderwijs. Wij vinden het belangrijk dat kinderen het bij ons naar hun zin hebben en dat natuurlijk de ouders hun kinderen met een gerust hart bij ons kunnen achterlaten, daarom nemen wij ruim de tijd om met ouders de overdracht te regelen, en kunnen ouders altijd bij ons terecht voor vragen en of opmerkingen.

De Tantie's kinderopvang is een kleinschalige opvang in een huiselijke sfeer. Wij proberen de kinderen vanaf dag een, dat ze bij ons zijn, zich thuis te laten voelen en wij zullen er alles aan doen om dat waar te maken. Verder willen we de kinderen ook wat leren zoals: samen spelen, delen, in groepjes kunnen werken en luisteren als er wat verteld word, en natuurlijk gaan we met de seizoenen mee en maken we daar leuke werkjes over.

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel en daar hebben we ook de nodige aanpassingen voor getroffen in onze opvang, zodat kinderen veilig bij ons kunnen spelen.

Conclusie: Wij zorgen dat kinderen het bij ons naar hun zin hebben en met veel plezier naar ons toegaan en dat ouders ook tevreden zijn over onze opvang. En we zorgen ervoor dat de kinderen een goede basis hebben voor het vervolg op de grote school.

Dagindeling
07:00 - 08:00: Ontbijt
08:00: Vrij spelen
09:30: Verschonen en naar de WC, aansluitend fruit eten, drinken en verhaaltje lezen.
10:30: Spelen en knutselen.
12:00: Verschonen en naar de WC, aansluitend broodje eten.
13.00: Vrij spelen.
14.30: Drinken, koekje en verhaaltje voorlezen.
15.00: Verschonen en naar de WC, knutselen.
16.00: Vrij spelen.

Meer Kinderopvang in de buurt

Deze De Tantie's Kinderopvang vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Kinderopvang in de buurt.