Dierenarts Meemortel De

Dierenarts Meemortel De

Meemortel 54, 6021AG, Budel 0495-495023 Website

Openingstijden (16 okt - 22 okt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

In onze praktijk kunt u terecht voor de geneeskunde van uw huisdier in de breedste zin van het woord. U kunt hierbij denken aan vaccinaties, consulten voor een probleem (diarree, braken, etc), bloedonderzoek, weke delen en orthopedische operaties. Verder zijn we zeer bedreven in de medische beeldvorming (echo, rx en ct) en grote voorstander van lasertherapie.

Orthopedie

Naast onze eerstelijnsgeneeskunde zijn wij kundig in het orthopedisch onderzoek van het skelet en het bewegingsstelsel van uw huisdier. Voor een diagnose en afhankelijk daarvan ook voor de therapie kunt u bij ons terecht. Wij voeren een aantal orthopedische operaties zelf uit, onder andere aan de kruisband, knieschijf en bij elleboog-dysplasie. Daarnaast werken wij nauw samen met een orthopedisch chirurg. Verder wordt ons team op vaste dagen ondersteund door een osteopaat.

Röntgenfoto’s

In onze praktijk hebben we twee digitale röntgenapparaten. Hiermee maken wij op jaarlijkse basis van meer dan 3000 sport-, werk- en fokhonden foto’s. Hierdoor hebben wij een ruime ervaring met het beoordelen van foto’s en kunnen wij vaststellen of een hond gebruikt kan worden als sport-, werk- of fokhond.
Vanwege de hoge beeldkwaliteit kunnen we ook foto’s maken om andere problemen op te sporen, zoals opgegeten vreemde voorwerpen, longfoto’s, blaasstenen enz.

CT-scan

Soms geeft een röntgenfoto of een ander onderzoek niet voldoende informatie. Hierbij kan een CT-scan uitkomst bieden. Met een CT-scan kan men bijvoorbeeld botstructuren, longen en bloedvaten goed in beeld brengen.

Lasertherapie

Laser is een afkorting van Light Amplification by Stimulated Emmision of Radiation. Wij gebruiken de laser voor een snellere
genezing van wonden (na operatie of na een ongeval). Ook heeft lasertherapie een positief effect bij arthrose patiënten.

Voor spoedgevallen zijn we dag en nacht telefonisch bereikbaar. Indien de praktijk gesloten is, wordt u automatisch doorgeschakeld met onze eigen dienstdoende dierenarts.

Meer Dierenartsen en klinieken in de buurt

Deze Dierenarts Meemortel De vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Dierenartsen en klinieken in de buurt.