In Nederland geldt vanaf zaterdag 23 januari 2021 een avondklok van 21.00 tot 4.30 uur. Alle winkels zijn uiterlijk om 21.00 gesloten, de meeste al eerder. Nog niet alle winkels hebben de openingstijden geactualiseerd.

Dierenartsenpraktijk Ell

Dierenartsenpraktijk Ell

Hoogstraat 7, 6011RX, Ell 0495-551225 Website

Openingstijden (18 jan - 24 jan)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Open in de avond

 • Maandag - vrijdag: 19:30
  Maandag - vrijdag: 19:30

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Binnen Dierenartsenpraktijk Ell werken 25 dierenartsen samen, die diergeneeskundige zorg verlenen in de regio Midden-Limburg en in Belgisch Limburg.

Iedere dierenarts legt zich al langere tijd toe op een of twee diersoorten, waarin hij of zij ook regelmatig aanvullend onderwijs volgt. Door deze aanvullende opleiding hebben de meeste dierenartsen een officiële erkenning.

Zo werken in onze praktijk erkende paarden-, rundvee-, varkens-, en pluimveedierenartsen. Zeven collega’s behandelen uitsluitend gezelschapsdieren zoals honden, katten, knaagdieren, vogels, etc. Op deze wijze kunnen wij u en uw dier zo goed mogelijk van dienst zijn met actuele, diersoortspecifieke hulp en informatie.

Indien u een patiënt heeft voor spoedeisende hulp belt u met één van de telefoonnummers:
Gezelschapsdieren/paarden T 0495-551225
Runderen/varken/schapen T 0495-498980
Pluimvee T 0495-498988

Overdag krijgt u dan een assistente te spreken die voor de verdere afhandeling zorgt.
Gedurende de avond-, nacht- en weekenddiensten wordt u, door aan de lijn te blijven, automatisch doorverbonden met een telefoniste. Zij geeft dan de informatie door aan de dienstdoende dierenarts voor de betreffende diersoort. Afhankelijk van uw dier wordt u dan geholpen door een gezelschaps-, paarden-, landbouwhuisdieren-, of pluimveedierenarts.

Bij dierenkliniek Boshoven kunt u terecht voor de gezondheidszorg voor uw gezelschapdier. Of het gaat om preventieve zorg zoals een vaccinatie van uw konijn of een operatie om een knobbel te verwijderen. Wij onderzoeken en behandelen waar nodig uw hond, kat, konijn, cavia, fret of ander huisdier.
Voor de juiste aandacht en zorg voor uw huisdier, werken wij het liefst op afspraak. Voor het maken van een afspraak kunt u ons tussen 08.00 uur en 17.30 uur telefonisch bereiken: 0495 – 525 481

Zonder afspraak kunt u terecht op het inloopspreekuur (dierenkliniek Boshoven):
Maandag t/m vrijdag 16.30 uur – 17.30 uur.

Meer Dierenartsen en klinieken in de buurt

Deze Dierenartsenpraktijk Ell vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Dierenartsen en klinieken in de buurt.