Eggink Maalderink Garantiemakelaars

Eggink Maalderink Garantiemakelaars

Stationsplein 61, 7201MH, Zutphen 0575-514124

Openingstijden (19 mrt - 25 mrt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Wij streven naar volle tevredenheid voor zowel de verkoper als de koper van een woning. Dit maakt dat wij u de beste oplossingen kunnen bieden voor alles wat bij de verkoop van uw woning komt kijken. Onze medewerkers passen graag hun kennis en ervaring toe om u op professionele wijze te helpen. In onze dienstverlening staan daarbij drie unieke garanties centraal:
De makelaar behaalt een hogere verkoopprijs
De makelaar verkoopt uw woning sneller
Door gedegen onderzoek koopt u voor de scherpste prijs.

De garanties van Garantiemakelaars:
Presentatiegarantie: Zorgen dat uw huis wel opvalt! Met een goede presentatie en een doordachte strategie komt de verkoop van uw woning een stuk dichterbij. Met ons presentatiepakket heeft u al een stevige basis gelegd. Wilt u meer? Dat kan. Wij zetten alle mogelijkheden voor u op een rijtje. Samen bespreken wij wat goed voor uw woning zou werken. Ik adviseer u graag op basis van mijn ervaring en kennis, U bepaalt zelf hoe ver u wilt gaan.
 
Contactgarantie: Niet is zo vervelend als om vijf over vijf met een dringende vraag zitten en uw makelaar niet meer kunnen bereiken. Daarom kunt u ons kantoor altijd bereiken. Via het vaste kantoortelefoonnummer kunt u 24 uur per dag in contact komen met ons kantoor. Liever een korte vraag stellen via internet? Via onze site kunt u van 17u – 23u op de live chat terecht. Wij staan altijd voor u klaar.
 
Bezichtigingsgarantie: Niet iedereen heeft overdag de tijd om woningen te bezichtigen. Vandaar dat wij ook ’s avonds of op zaterdag tijd vrijmaken om bezichtigingen te verzorgen. Als de kijkers en u liever buiten kantoortijden een bezichtiging willen laten plaatsvinden, dan zullen wij ons best doen om dit mogelijk te maken.
 
Annuleringsgarantie: Wij geloven in de kracht van onze dienstverlening. Mochten wij niet bieden wat u ervan had verwacht, dan kunt u de samenwerking op ieder moment stopzetten. U krijgt dan uw fysieke promotiematerialen zoals foto’s, plattegronden en drukwerk mee.

Meer Makelaars in de buurt

Deze Eggink Maalderink Garantiemakelaars vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Makelaars in de buurt.