FYSIO-TEAM BV - therapie & training

FYSIO-TEAM BV - therapie & training

Breukelsplein 6, 5281HX, Boxtel 0411-672548 Website

Openingstijden (20 nov - 26 nov)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

FYSIO-TEAM bestaat uit een team van fysiotherapeuten met diverse specialisaties, waarbij in de gezamenlijke visie het gezond bewegen centraal staat. Door de juiste inzet van therapie, training en combinaties hiervan zal een adequate behandeling worden samengesteld.
Voor uitgebreide praktijkinformatie, uitleg over specialisaties en specifieke producten verwijzen wij u naar ons folderrek of naar onze website www.fysio-team.nl .
Visie: Fysiotherapie staat voor optimaal inspelen op de zorgvraag voor wat betreft het houdings- en bewegings-apparaat. De actieve leefstijl staat hierbij voorop en er zal ook altijd aandacht zijn voor zelfmanagement.
Aanmelden kan aan de balie, telefonisch, via email of middels de website. Bij aanmelding wordt er gevraagd naar uw persoonsgegevens, uw verzekering en, indien van toepassing, de verwijsbrief. Het is van belang dat u duidelijk aangeeft om welke klacht het gaat en of u behandeld wilt worden door een gespecialiseerde fysiotherapeut of een fysiotherapeut(e) van uw voorkeur.
Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie (DTF): Bij ons kunt u terecht voor behandeling met of zonder verwijzing. In het geval dat een verwijzing wel nodig is, zal uw therapeut dit met u bespreken. Voor behandeling aan huis of bij chronische indicatie is een verwijzing van uw arts altijd nodig. Zie ook de informatiefolder DTF.
Behandeling: Elk behandeltraject start met een intake, waarin het behandelvoorstel met u zal worden besproken. Indien gewenst zal de behandeling worden overgenomen door een andere (meer gespecialiseerde) therapeut.
Aan-huis behandeling of in een instelling is op verwijzing van uw arts altijd mogelijk. Voor instellingen van de Elde-groep, Elisabethsdeal, Vinckenrode, Molenweide en de Vlaswiek, zijn vaste therapeuten aangewezen, waardoor de lijnen met de verzorging kort en doeltreffend zijn.