Fier Advocaten

Fier Advocaten

Herengracht 566, 1017CH, Amsterdam 020-5285828 Website

Openingstijden (10 aug - 16 aug)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Fier Advocaten sinds 1982 actief in de onroerend goed advocatuur. Zowel voor MKB als particulieren.

Louis Meijer is in 1982 als advocaat beēdigd na zijn studie Nederlands Recht aan de Universiteit van Amsterdam te hebben afgerond. Na praktijken in Amsterdam Zuidoost en Buitenveldert te hebben gehad in 1996 bij Vandervoodt & Van der Mark Advocaten aangesloten. Een vastgoedgerichte praktijk met als specialisme Bouwrecht. In 2000 Meijer Jonen Advocaten mede opgericht en begin 2011 FIER Advocaten. De cliĕntenkring is voornamelijk het midden- en kleinbedrijf zowel binnen als buiten Amsterdam, maar uiteraard daartoe niet beperkt. Particulieren worden eveneens met alle plezier bijgestaan.

John Elte is in 1982 als advocaat beëdigd na zijn studie Nederlands Recht aan de Universiteit van Amsterdam te hebben afgerond. Na bij ruimtelijke ordening van de gemeente Amsterdam te hebben gewerkt in Amsterdam Zuidoost een advocatenpraktijk gestart. In 1996 bij Vandervoodt & Van der Mark Advocaten aangesloten. Een algemene praktijk met als verdiepingen het personen- en familierecht, het arbeidsrecht en het strafrecht. In 2000 Meijer Jonen Advocaten mede opgericht en begin 2011 FIER Advocaten. De cliēntenkring bestaat voornamelijk uit particulieren zowel binnen als buiten Amsterdam, maar is uiteraard daartoe niet beperkt. Het midden- en kleinbedrijf wordt eveneens met alle plezier bijgestaan.

Tom Jaburg is in 1993 afgestudeerd in Nederlands Recht aan de Universiteit van Amsterdam. In 1995 als advocaat beëdigd en heeft bij Vandervoodt & Van der Mark Advocaten de algemene procespraktijk beoefend. In 2000 Meijer Jonen Advocaten mede opgericht en begin 2011 FIER Advocaten. Vanaf 2000 kwam het zwaartepunt van de praktijk te liggen bij vastgoedgerelateerde geschillen waaronder huurrecht (woon- en bedrijfsruimte). De cliēntenkring is voornamelijk het midden- en kleinbedrijf zowel binnen als buiten Amsterdam, maar uiteraard daartoe niet beperkt.