Fioretti College

Fioretti College

Muntelaar 4, 5467HA, Veghel 0413-340575 Website

Openingstijden (18 jun - 24 jun)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Het Fioretti College is een school voor mavo, vmbo en praktijkonderwijs. De afkorting vmbo staat voor voorbereidend middelbaar beroepsonderwijs. Onze missie is: Leerlingen van 12 tot 18 jaar, ongeacht hun talenten en sociale achtergrond, met goed onderwijs en zorgzame begeleiding voorbereiden op het vervolgonderwijs en in het verlengde daarvan op een plaats in de maatschappij.

Binnen de school kunnen leerlingen alle leerwegen van het vmbo volgen: de basisberoepsgerichte, kaderberoepsgerichte en theoretische leerweg. We noemen dat ook wel basisberoeps, kaderberoeps en mavo. Daarnaast hebben we een afdeling praktijkonderwijs (PrO) en combiklassen voor mavo-kader en basis-PrO.

Het Fioretti College is een school waar met persoonlijke aandacht het beste in elke leerling naar boven gehaald wordt. We werken in teams, in kleine onderwijsgroepen. Aan een groep leerlingen is een vaste groep docenten gekoppeld. Leerlingen werken aan een onderwijsprogramma op maat, met tijd en ruimte voor oriëntatie op vervolgopleiding en beroep (LOB). Daarnaast is er veel aandacht voor projecten, (maatschappelijke) stages, excursies, schoolkampen, cultuur, kunst, dans, muziek en sport. Op die manier halen we de talenten in elke leerling naar boven.

In de bovenbouw (klas 3 en 4) volgen de leerlingen van de leerweg mavo het profiel Dienstverlening & Producten of het vak Technologie & Toepassing. De leerlingen van de basis- en kaderberoepsgerichte leerweg maken een keuze uit de volgende profielen: Economie & Ondernemen - Horeca, Bakkerij & Recreatie - Bouwen, Wonen & Interieur - Produceren, Installeren & Energie - Mobiliteit & Transport - Zorg & welzijn.

De afdeling praktijkonderwijs (PrO) is de plaats waar leerlingen leren door doen. We bieden in de onderbouw veel praktijkvakken aan. De AVO-vakken worden gegeven op een aangepast niveau. Het praktijkonderwijs is geschikt voor leerlingen die de lesstof van het vmbo te moeilijk vinden.

Meer School en studiebegeleiding in de buurt

Deze Fioretti College vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere School en studiebegeleiding in de buurt.