Let op: In verband met Sinterklaasavond zijn veel winkels vandaag maar tot 17:00 uur geopend! Niet alle winkeliers hebben de openingstijden aangepast, bel de winkel om teleurstellingen te voorkomen.

Koopzondag in Anjum

  • Dongeradeel: Dokkum

Dokkum is een historische vestingstad, daterend van 754. Het is dan ook een sfeervolle winkelstad. Vergeet ook niet te genieten van een Dokkumer koffie: koffie met een scheut Beerenburg en slagroom. 

Het stratenplan van de Historische binnenstad van Dokkum komt nog steeds volledig overeen met de Blaeu kaart uit 1649. Het is dan ook een aanrader een wandeling door Dokkum te maken en de vele nauwe straatje en steegjes zelf te ontdekken met vele verrassende historische gebouwen zoals het voormalige Rechtshuis tegenover het stadhuis aan de Zijl, de Waegh, het Admiraliteitshuis (Museum Dokkum), de Abdij en nog veel meer bijzonders.

Open Koopzondag 22 dec
Open Koopzondag 29 dec
Toon meer
  • Dongeradeel

In de voormalige gemeente Dongeradeel mogen de winkels open zijn op alle zon- en feestdagen. Het is aan de winkeliers of zij hier gebruik van maken. In Dokkum houden de ondernemers speciale koopzondagen. 

Elke zondag koopzondag
Open Aankomende zondag 8 dec
Open Volgende zondag 15 dec
Open Koopzondag 22 dec
Open Koopzondag 29 dec
Open Koopzondag 5 jan
Open Koopzondag 12 jan
Open Koopzondag 19 jan
Open Koopzondag 26 jan
Toon meer