Koopzondag in Grou

  • Leeuwarden

In de prachtige Friese hoofdstad Leeuwarden is het elke zondag koopzondag. Elke laatste zondag van de maand is het bovendien ‘Mooie Zondag’, een middag vol activiteiten. De sfeervolle stad was in 2018 de Culturele Hoofdstad van Europa. 

De mooie historische binnenstad heeft wel 575 rijksmonumenten. Alleen dat is al een stadswandeling waard, maar dan zijn er ook nog unieke musea en talloze sfeervolle straten met originele boetiekjes, winkelketens, voor elke winkelbehoefte wel wat. Ook voor de koffie, lunch, diner of borrel heb je in Leeuwarden allerlei gelegenheden, van klassiek tot superhip, met regelmatig nieuwe openingen. Genieten dus!

Tip: wil je ook snuffelen in kleinere, unieke winkeltjes, sla dan vooral straten in als de Kleine Kerkstraat, de Grote Hoogstraat, de Kelders en de Nieuwe Oosterstraat. Die laatste is enkele jaren terug nog uitgeroepen tot één na Leukste Winkelstraat van NL.

Winkels in de gemeente Leeuwarden mogen open zijn op zon- en feestdagen behalve op eerste Paasdag, eerste Pinksterdag, eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag.

Elke zondag koopzondag
Open Aankomende zondag 10 dec
Open Volgende zondag 17 dec
Open Koopzondag 24 dec
Open Koopzondag 31 dec
Open Koopzondag 7 jan
Open Koopzondag 14 jan
Open Koopzondag 21 jan
Open Koopzondag 28 jan
Toon meer