Let op: Vandaag is het Hemelvaartsdag, veel winkels in Nederland zijn vandaag gesloten of hebben aangepaste openingstijden, niet alle winkeliers hebben hun openingstijden aangepast, bel met de winkel om teleurstellingen te voorkomen.

Fysiotherapie Lammers

Fysiotherapie Lammers

Beukenstraat 34, 5753GB, Deurne 06-27591179 Website

Openingstijden (22 mei - 28 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

 • Maandag - vrijdag: 20:00

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


BedrijfsomschrijvingSnel op de fiets een boodschap halen. Soepel door het verkeer manoeuvreren. In huis even een plintje schilderen. Fietsen, lopen, bukken, daar denkt u eigenlijk niet bij na. Tot het moment dat u last krijgt van een zeurende knie, pijn in uw rug of andere lichamelijke klachten… herkenbaar?
Dan pas vraagt u zich af hoe u er zo snel mogelijk weer van afkomt.

Met fysiotherapie bent u snel weer in beweging!

Fysiotherapie Lammers bestaat sinds 2006 en is gevestigd in de Sportcentrum Ames in Deurne. Daar hebben wij een eigen behandelkamer en een ruime oefenruimte. Tevens maken wij gebruik van de apparaten en oefenmaterialen in de sportschool.

De praktijk is voor jong en oud en sporters en niet-sporters, dus voor iedereen die op een effectieve manier behandeld wil worden, zonder daar lang op te wachten.
Indien nodig komen wij ook bij u thuis voor behandelingen.
Fysiotherapie Lammers geeft zowel fysiotherapeutische zorg in de praktijk in Deurne als bij u aan huis. Ook behandeling op zaterdag is mogelijk.

Fysiotherapie in de praktijk.

Fysiotherapie Lammers is gevestigd in sportcentrum AMES aan de Energiestraat 1 in Deurne. De praktijk bestaat uit een behandelkamer en een grote ruimte waar we in alle rust aan uw herstel kunnen werken. Ook de aanwezige fitnessapparatuur in het sportcentrum staat tot onze beschikking.

Een afspraak voor een eerste behandeling of intake vindt binnen één dag na aanmelding plaats. Wanneer er sprake is van een urgente situatie – bijvoorbeeld veel pijn – kunt u nog dezelfde dag terecht in de praktijk of brengt de fysiotherapeut een bezoek bij u aan huis.

Tijdens de intake bekijken we welke behandeling nodig is om uw klachten te verhelpen. Aan de hand van uw klachtenbeeld wordt een individueel revalidatieprogramma opgesteld. Na afronding van uw behandelprogramma stuurt uw therapeut een behandelingsverslag naar uw huisarts.

Daarnaast is Fysiotherapie Lammers is gespecialiseerd in het voorkomen en genezen van arbeidsgerelateerde klachten.

Meer Fysiotherapeuten in de buurt

Deze Fysiotherapie Lammers vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Fysiotherapeuten in de buurt.