Gaikhorst Makelaars & Taxateurs og

Gaikhorst Makelaars & Taxateurs og

Alberdingk Thijmstraat 1, 1054AH, Amsterdam 020-6126664 Website

Openingstijden (19 mrt - 25 mrt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving


Gaikhorst Makelaars & Taxateurs o.g.

Gaikhorst Makelaars & Taxateurs o.g. is een dynamisch bedrijf dat zich kenmerkt door integriteit, enthousiasme, betrokkenheid en jarenlange ervaring. Ons team bestaat uit twee vaste personen. Verder schakelen wij, afhankelijk van de behoefte van onze cliënt, derden in waar we een samenwerkingsverband mee hebben. We werken onder meer samen met een gerenommeerd financieel adviesbureau, een accountantskantoor, een jurist en een fiscalist. Kijk voor actueel nieuws over de woningmarkt en aanverwante onderwerpen op onze Facebook pagina, www.facebook.com/gaikhorstmakelaars.

Onze dienstverlening bestaat naast de advisering en bemiddeling bij aan- en verkoop van woningen in Groot Amsterdam ook uit:
Bemiddeling bij aan- en verhuur van vrije sector woningen in Groot Amsterdam
(NWWI)Taxaties
Advisering bij mogelijke splitsing van panden in appartementsrechten
Beheer (technisch & administratief)
Advisering bij aan- en verkoop van beleggingspanden
en uiteraard het begeleiden en eventueel waarnemen van bovengenoemde trajecten

Gaikhorst Makelaars & Taxateurs is een dynamisch bedrijf dat zich kenmerkt door integriteit, enthousiasme, betrokkenheid en jarenlange ervaring. Onze klantenkring breidt zicht voornamelijk uit op voorspraak van eerdere tevreden klanten. De mooiste kenschets van onze organisatie is dan ook door één van onze eigen klanten gegegeven in een klanttevredenheidsonderzoek van de NVM: “Naast alle andere makelaarskantoren waar we mee te maken hebben gehad is Gaikhorst nog steeds het enige kantoor dat je ook een ander gunt, dankzij de mensen die er werken!” Ons team bestaat uit twee makelaars, verder schakelen wij, afhankelijk van de behoefte van onze cliënt, derden in waar we een samenwerkingsverband mee hebben. We werken onder meer samen met een gerenommeerd financieel adviesbureau, een accountantskantoor, een jurist en een fiscalist.

Meer Makelaars in de buurt

Deze Gaikhorst Makelaars & Taxateurs og vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Makelaars in de buurt.