Hegeman Bouw Partners BV

Hegeman Bouw Partners BV

Wilmersdorf 44 E, 7327AC, Apeldoorn 055-5383840 Website

Openingstijden (20 jan - 26 jan)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

De werkzaamheden van Hegeman Bouwpartners B.V. richten zich op de projectontwikkeling, nieuwbouw, verbouw, renovatie, onderhoud en betonreparatie door heel Nederland.

Het bedrijf ontwikkelt en realiseert toonaangevende projecten van hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid voor diverse opdrachtgevers in heel Nederland.

Hegeman Bouwpartners kent vier werkmaatschappijen. De werkzaamheden beslaan de totale bouwcyclus:

Projectontwikkeling: Hegeman Bouwpartners Projectonwikkeling B.V.

Hegeman Bouwpartners Projectontwikkeling participeert vroegtijdig in planontwikkeling, voert haalbaarheidsonderzoeken uit en verwerft gronden voor eigen risico.

Vanaf het eerste initiatief tot en met de oplevering van panden treedt Hegeman op als een betrouwbare, deskundige partner voor opdrachtgevers.

Door zelf initiatieven te ontplooien, levert Hegeman bovendien op persoonlijke titel een bijdrage aan het opwaarderen van binnenstedelijke gebieden.

Projectbouw: Hegeman Bouwpartners Projectbouw B.V.

Deze werkmaatschappij realiseert nieuwbouwprojecten alsmede grootschalige renovatieprojecten van uiteenlopende opdrachtgevers.

Kleinbouw: Hegeman Bouwpartners Kleinbouw B.V.

Kleinschalige nieuwbouw, verbouwingen, renovatie en onderhoud behoren tot de kernactiviteiten van Hegeman Bouwpartners Kleinbouw B.V.

Een specialisme binnen deze werkmaatschappij is de restauratie van monumentale panden. Maar ook het plaatsen van een dakkapel, de aanbouw van een serre, het vervangen van uw kozijnen of een complete renovatie behoren tot de dagelijkse werkzaamheden.

Bouwchemie: Hegeman Bouwchemie B.V.

De werkzaamheden binnen deze werkmaatschappij richten zich op de bescherming van uw vastgoed. Deze werkzaamheden bestaan uit betonrenovatie, kunststofvloerafwerkingen en gevelrenovatie in de ruimste zin van het woord.

Ook het verwijderen van graffiti en het aanbrengen van coatings om graffiti tegen te gaan, maakt deel uit van de activiteiten.

Meer Aannemers in de buurt

Deze Hegeman Bouwchemie BV vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Aannemers in de buurt.