Hegeman Bouw Civiel BV

Hegeman Bouw Civiel BV

de Vlotkampweg 12, 6545AG, Nijmegen 024 377 3944 Website

Openingstijden (13 sep - 19 sep)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

De werkzaamheden van Hegeman Bouwpartners B.V. richten zich op de projectontwikkeling, nieuwbouw, verbouw, renovatie, onderhoud en betonreparatie door heel Nederland.

Hegeman Bouwpartners kent vier werkmaatschappijen, waaronder Hegeman Bouwchemie B.V.. De werkzaamheden binnen deze werkmaatschappij richten zich op de bescherming van uw vastgoed. Deze werkzaamheden bestaan uit betonrenovatie, kunststofvloerafwerkingen en gevelrenovatie in de ruimste zin van het woord.

Ook het verwijderen van graffiti en het aanbrengen van coatings om graffiti tegen te gaan, maakt deel uit van de activiteiten.

Dankzij vakbekwame medewerkers en een uitstekende kennis van materialen zorgt Hegeman Bouwchemie voor een duurzaam eindresultaat.

Zo is Hegeman Bouwchemie volledig op de hoogte van de nieuwste (reinigings- en beschermings)middelen om uw vastgoed op de minst milieubelastende wijze te herstellen en langdurig te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Betonreparatie

Beton staat bloot aan natuurlijke veroudering. Dit is als eerste zichtbaar aan het oppervlak door schadekenmerken zoals bijvoorbeeld scheurvorming en zout uitbloedingen. Naast de kwaliteit van het beton speelt ook de agressiviteit van het milieu een belangrijke rol bij het ontstaan van schades.

Hegeman Bouwchemie beheerst de technieken om de schades tegen te gaan. Na reparatie van het oppervlak dient deze te worden beschermd. Dit kan onder andere worden bereikt door het oppervlak te hydrofoberen en/of een beschermende coating aan te brengen, waardoor het oppervlak er weer jaren tegen kan.

Hegeman Bouwchemie heeft voor de behandeling voor Kwaaitaal- en Mantavloeren een methode ontwikkeld die zowel wordt toegepast bij particuliere woningen als overheidsgebouwen.

Gevelrenovatie

Gevelreiniging
In gevels worden de meest uiteenlopende materialen toegepast waaronder baksteen, natuursteen, sierpleister en kalkzandsteen.