Heurkens Hoveniers en boomkwekerij

Heurkens Hoveniers en boomkwekerij

Dommelsvoort 3, 5437PC, Beers NB 0485-321214 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Het ontwerp, aanleg en onderhoud van alle soorten tuinen.
Tevens de verkoop van een groot sortiment bomen ( ook lei- en vormbomen ), heesters, vaste planten,
coniferen, enz.

Heurkens Hoveniers is een veelzijdig bedrijf met een jarenlange ervaring. Meer dan vijftig jaar geleden is het opgericht door Frans Janssen en is sinds een groot aantal jaren bekend onder de huidige naam. Het bedrijf is gespecialiseerd in hovenierswerkzaamheden, het kweken van bomen en het plantencentrum.

Op onze website vindt u uitgebreide informatie over de verschillende mogelijkheden van het bedrijf. Voor een impressie van verschillende ontwerpen van tuinen die door ons gerealiseerd zijn, kunt u terecht op onze website.

Jarenlange ervaring en vakbekwaam

Wij beschikken niet alleen over jarenlange ervaring maar ook over vakbekwaam personeel. Of u nu een moderne, klassieke of een landelijke tuin wenst, bij ons bent u aan het juiste adres.

Nieuw aan te leggen tuinen
Het proces van een nieuw aan te leggen tuin start voor ons altijd met een vrijblijvend bezoek. Tijdens het bezoek worden al uw verschillende wensen en eisen opgenomen.

De verschillende mogelijkheden worden doorgesproken en indien u wenst kunnen wij ook een ontwerp maken.

Alle werkzaamheden zoals grondwerk, aanleg van verlichting, bestraten, beplanten en waterwerk worden in eigen beheer uitgevoerd. Dit betekent dat u altijd één aanspreekpunt hebt. U ontvangt zelfs van ons een aangroeigarantie van één jaar zodat u zeker weet dat uw tuin niet alleen mooi is, maar ook mooi blijft. Wij inspecteren hiervoor uw tuin na een jaar om te controleren of alle planten en/of bomen goed groeien. Benieuwd naar tuinen die wij hebben gerealiseerd? Bekijk hier onze impressiepagina.

Onderhoud van bestaande tuinen
Uiteraard bent u bij ons ook aan het juiste adres voor het onderhoud van bestaande tuinen. Of het nu gaat om snoeiwerkzaamheden, gazononderhoud of andere werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd, wij staan voor u klaar.

Meer Tuinaanleg en onderhoud in de buurt

Deze Heurkens Hoveniers en boomkwekerij vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Tuinaanleg en onderhoud in de buurt.