Installatietechniek KH

Installatietechniek KH

van Galenstraat 18, 7622XP, Borne 074-2669749 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

jn naam is Kevin Hoekstra en ben sinds begin 2008 mijn eigen installatiebedrijf in Borne begonnen onder de naam KH Installatietechniek.

We zijn voornamelijk gericht op nieuwbouw-/verbouw- en renovatiewerkzaamheden aan woningen en overige gebouwen en bieden een totaalpakket aan werkzaamheden op het gebied van installatie-techniek. Kwaliteit en service staan in het bedrijf voorop. Er wordt alleen met erkende materialen en producten gewerkt en volgens de NEN normen/richtlijnen gemonteerd.

Loodgieterswerk
Voor het aanleggen van de gas- en waterleidingsinstallaties alsmede rioleringen is de nodige vakkennis en materiaal van goede kwaliteit (KIWA keurmerk) een vereiste. KH Installatietechniek kan u hier uitstekend mee van dienst zijn. Ook de aanleg van hemelwaterafvoeren en drainagesystemen kan verzorgd worden. Dit alles ook volgens de NEN normen.

Elektra
Een groot deel van de installatie in een woning bestaat uit de elektrische installatie. KH Installatie-techniek voert elektra werkzaamheden uit in de nieuw- en verbouw van woningen volgens de NEN -normen. Te denken valt aan meterkasten, groepenuitbreidingen, rookmelders aangesloten op het lichtnet, telefoon-, computer-, en tv aansluitingen, (tuin-) verlichting, bedrading en bekabeling.
Tevens kunnen wij adviseren in diverse verlichtingsmogelijkheden zoals hoofdverlichting, noodverlichting, accent- en sfeer verlichting.

Badkamers / Sanitair
Een mooie en functionele badkamer is tegenwoordig niet meer uit woningen weg te denken. Voor veel mensen is de badkamer niet langer alleen een ruimte die men gebruikt voor lichamelijke verzorging, maar ook een plek om te kunnen ontspannen. De badkamer mag dan ook wat luxueuzer en comfortabeler zijn dan vroeger. Ligbaden, inloopdouches , stoomcabines, inbouwthermostaatkranen, bad meubelen tot zelfs ingebouwde badkamer tv’s, ze worden steeds vaker geplaatst in een badkamer om het comfort en gemak te vergroten. Daarnaast mag ook het (gasten)toilet steeds meer gezien worden.

C.V.

Meer Architecten in de buurt

Deze Installatietechniek KH vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Architecten in de buurt.