ten dAm Architecten

ten dAm Architecten

M.H. Tromplaan 20, 7511JK, Enschede 0547-352000 Website

Openingstijden (20 jan - 26 jan)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Aanvullende informatie

ma t/m vr:'s avonds op afspraak; za:zaterdag op afspraak

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Wij ontwerpen voor u, met gevoel voor de omgeving, gericht op gebruiksgemak en comfort, duurzaamheid en de toekomst. Wij bieden een ontwerp op maat, comfortabel en goed passend maar eveneens verrassend, verfrissend en bijzonder.

Als architecten zijn we de spil in het ontwerp- en bouwproces. We zijn nauw betrokken van begin tot eind en we vinden direct contact en open communicatie met u geheel vanzelfsprekend. Bij ons kunt u terecht voor ontwerp, omgevingsvergunning, bestemmingsplanwijziging, procesbegeleiding en bouwbegeleiding. Wij werken vanuit de gedachte dat uw wensen, budget en locatie de basis zijn voor een goed ontwerp. Wij geloven dat een gebouw zo goed is als het verhaal of de droom dat erachter zit.

Daarom staat u op de eerste plaats. Wij vertalen uw wensen. Dat is onze meerwaarde.

Ten dAm Architecten houdt zich bezig met architectuur, stedenbouw, landschap en interieur. Onze opdrachten variëren van analyses, concepten, villa's, tot kantoren, woongebouwen en landschappelijke en stedenbouwkundige opgaven.

ten dAm Architecten werkt afhankelijk van het project gericht samen met gespecialiseerde mensen op het gebied van bouwconstructie, bouwtechniek, bouwmanagement, technische installaties, restauratie en duurzaamheid.

ten dAm Architecten is altijd op zoek naar die extra laag die ieder gebouw bijzonder maakt. Architectuur als in bouwkunst. Het bestaat uit vakmanschap, bekwaamheid en kennis, maar daarnaast moet het behagen, prikkelen, verrijken en verbazen. Het is onze kunst om de essentie van de opgave te vertalen in een functioneel en duurzaam gebouw met karakter, ruimtelijke kwaliteit en een verfijnde uitwerking.

ten dAm Architecten ziet in elke opgave een unieke uitdaging. Wij streven naar een open, dynamisch en inspirerend proces waarin uw wensen, eisen, budget en locatie de basis zijn voor een goed gebouw. Ontwerpen is het samen vertalen naar heldere en krachtige ideeën.

Meer Architecten in de buurt

Deze ten dAm Architecten vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Architecten in de buurt.