Jong Podotherapie Praktijk M de

Jong Podotherapie Praktijk M de

Konijnenburg 3, 2994EP, Barendrecht 0180-845184 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Open in de avond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Podotherapie Praktijk M. de Jong is een deskundige praktijk met een vestiging in Barendrecht en Middelharnis, waar u terecht kunt voor de behandeling van uw voetklachten of klachten die te maken hebben met uw houdings- en bewegingssysteem, die voortvloeien uit een afwijkend functioneren van uw voeten.

Iedereen met voetklachten kan bij de podotherapeut terecht. Niet voor niets worden wij regelmatig voetendokter genoemd. Tijdens de 4 jarige HBO opleiding zijn wij breed opgeleid, zodat we een uitgebreide kennis hebben van voet-, knie-, heup,- en rugklachten.

Om de kwaliteit die Podotherapie Praktijk M. de Jong u biedt te waarborgen, staan wij geregistreerd in het kwaliteitsregister paramedici. Onze praktijk voldoet aan de hierin gestelde eisen. Podotherapeuten zijn gekwalificeerde beroepsbeoefenaren. 

Aan de hand van het uitgebreide onderzoek wordt bekeken welke therapievorm de oplossing kan bieden voor uw klacht. Indien dit nodig blijkt, gaan wij in overleg met andere specialisten (zoals fysiotherapeut, huisarts, enz.)
Mogelijke klachten zijn:
- Standsafwijkingen of pijn aan de voeten
- Standsafwijkingen of pijn aan de tenen / nagels
- Overbelastings- of vermoeidheidsklachten
- Sportblessures, diabetes mellitus en reuma gerelateerde klachten
- Standsafwijkingen of pijnklachten bij kinderen

Veel voorkomende klachten die wij behandelen zijn hielspoor en voorvoetklachten. Ook ingegroeide nagels kunnen wij met een nagelbeugel (pijnloos) corrigeren.

Als podotherapeut bieden wij u verschillende therapiemogelijkheden. Dit loopt uiteen van het aanmeten van podotherapeutische zolen tot aan het maken van een orthese ter correctie van een afwijkende teenstand of ter bescherming van een pijnlijke plek.

Wij leveren ook aangemeten slippers, waarin u steunzool verwerkt zit. FITS heeft dé oplossing om altijd en overal uw zooltherapie voort te zetten. FITS zijn namelijk volledig op maat gemaakte podotherapeutische/orthopedische schoenen in de vorm van sandalen of teenslippers.

Meer Orthopedische Artikelen in de buurt

Deze Jong Podotherapie Praktijk M de vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Orthopedische Artikelen in de buurt.