Podotherapie Voet op Maat

Podotherapie Voet op Maat

Kortekade 14 A, 3062GR, Rotterdam 0881100700 Website

Openingstijden (22 mei - 28 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Van harte welkom op de site van Podotherapie Voet Op Maat.

Multidisciplinaire aanpak
Om optimale voetzorg te kunnen bieden, werkt Podotherapie Voet op Maat samen met andere zorgverleners, als (medisch-)pedicures, fysio-en manueeltherapeuten. Bovendien is er tijdens het diabetes voetenspreekuur op de poli chirurgie van het Groene Hart Ziekenhuis een regelmatige samenwerking met o.a. een vaatchirurg, revalidatiearts en wondverpleegkundige. In het Medisch Centrum Reeuwijk is er contact met huisartsen en een oefentherapeut Cesar. De locatie in Rotterdam Kralingen biedt een directe toegang tot de schoenenspeciaalzaak en de orthopedisch schoenmakerij van La Mer.

Eerste bezoek
Tijdens de eerste afspraak zal een onderzoek worden uitgevoerd om de oorzaak van uw klachten te achterhalen. Vervolgens zal, indien nodig, in overleg met u een behandelplan worden opgesteld. Dit zou kunnen bestaan uit podotherapeutische zolen, ortheses, nagelbeugels, taping, wondbehandeling, etc.
Indien u dit wilt, zal met de behandeling worden gestart. Na ongeveer 6-8 weken zal een controle afspraak plaatsvinden.

Behandeling
De podotherapeut heeft een heel scala aan behandelingsmogelijkheden, zoals podotherapeutische zolen, ortheses, nagelbeugels, instrumentele behandelingen, wondbehandelingen, schoenadvies, taping, manipulatie etc. Hieronder vindt u meer informatie over deze verschillende behandelingen.

Controle
In de meeste gevallen zal ongeveer 6-8 weken na de start van uw behandeling een controle afspraak plaatsvinden. Tijdens deze controle zal worden bekeken of de behandeling het gewenste effect heeft of dat deze bijgestuurd moet worden. Indien u podotherapeutische zolen of een orthese draagt is het aan te raden om minimaal 1 keer per jaar de stand van de voeten en de werking van het hulpmiddel te laten controleren. Hierdoor kunnen eventuele standsveranderingen op tijd worden vastgesteld en bijgestuurd, waardoor klachten kunnen worden voorkomen.

Meer Orthopedische Artikelen in de buurt

Deze Podotherapie Voet op Maat vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Orthopedische Artikelen in de buurt.