Let op: Vandaag is het 2e Pinksterdag, veel winkels in Nederland zijn vandaag gesloten, niet alle winkeliers hebben hun openingstijden aangepast, bel met de winkel om teleurstellingen te voorkomen.

Kasteeltje Hattem

Kasteeltje Hattem

Maastrichterweg 25, 6041NZ, Roermond 0475-319222 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Verscholen in het groen van het Roermondse stadspark ligt kasteeltje Hattem, het kleinste kasteeltje van Nederland. In het kasteel bevindt zich een stijlvol restaurant voor lunch (kleine kaart en dinerkaart) en diner. Bij mooi weer is het genieten op de omliggende terrassen.

Lunch maandag t/m zaterdag vanaf 12.00 uur, diner maandag t/m zaterdag vanaf 18.00 uur, op zondag na het ontbijt gesloten.

Tevens biedt het kasteeltje vele mogelijkheden voor zakelijke en feestelijke aangelegenheden, zoals vergaderingen, bruiloften, feesten en diners. De acht comfortabele hotelsuites in de voormalige koetshuizen zijn ruim opgezet en eigentijds gemeubileerd.

De combinatie van een eeuwenoud pand, een eigentijdse inrichting, de gezelligheid en hoge service maakt het dat ook u zich direct thuis zult voelen, kortom Puur genieten!

Wij hopen ook u binnenkort als gast van Kasteeltje Hattem te mogen begroeten.

n het kasteel bevindt zich een stijlvol restaurant voor lunch en diner, met hoge ramen rondom, zwarte blinds en twee koetslantaarns aan het hoge plafond. Kaarsen in strakke kandelaars en op de achtergrond eigentijdse muziek. Bij mooi weer is het genieten op het overdekte en verwarmde terras.

Op de menukaart staan verfijnde en verrassende gerechten uit de Franse keuken met een mediterrane inslag. De kaart wisselt om de twee maanden en volgt hiermee de seizoenen.

De acht comfortabele hotelsuites in de voormalige koetshuizen zijn ruim opgezet en smaakvol ingericht. Alle suites beschikken over een comfortabel box-spring bed, LCD televisie, draadloos internet, een gezellige zithoek en een ruime badkamer met bubbelbad.

Kasteeltje Hattem biedt uitgebreide mogelijkheden voor vergaderingen, presentaties, nascholingen en dergelijke, gecombineerd met een snelle of uitbreide lunch, een ontspannen borrel en / of een heerlijk diner.

Meer Restaurants in de buurt

Deze Kasteeltje Hattem vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Restaurants in de buurt.