Kattenpension en Trimsalon Nij Beets

Kattenpension en Trimsalon Nij Beets

Krume Swynswei 15, 9245HC, Nij Beets 0512-461000 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Open in de avond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Mijn naam is Ellen Sjaarda, eigenaar van “Kattenpension / Trimsalon Nij Beets”, en ik sta in voor een vakkundige verzorging van uw kat(ten) en vachtverzorging van uw hond(en)en kat(ten).

Al vanaf mijn jeugd zijn dieren mijn grote passie daarom heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt. Na mijn middelbare school heb ik de vierjarige opleiding dierverzorging en veterinaire ondersteuning op het Groenhorst College te Barneveld gevolgd. Tijdens de opleiding behaalde ik ook het vakbekwaamheidsdiploma hondentoiletteerbedrijf (hondentrimmen) en het bewijs van vakbekwaamheid (rijksgediplomeerd).

Na mijn opleiding heb ik een aantal jaren gewerkt in een dierenpension en 8 jaar een eigen dierenpension gehad. In deze tijd heb ik de cursussen verdieping hondenvoeding en kynologisch instructeur gevolgd. In december 2006 heb ik de studie kattengedragstherapeut (bij Tinley opleidingen) met goed gevolg afgerond. Sinds september 2007 ben ik begonnen met het Kattenpension en Trimsalon te Nij Beets.

Bij Trimsalon Nij Beets kunt u terecht voor de complete vachtverzorging van uw hond of kat. Niet alleen rashonden en katten, maar ook rasloze dieren zijn in de trimsalon welkom.

Door mijn jarenlange ervaring kan uw huisdier in elk model worden geknipt dat u wenst. U kunt ook terecht voor een uitgebreide kambeurt, wassen, nagels knippen of alleen advies.

Voor het trimmen van uw huisdier door Ellen kunt u ook terecht in de dierenklinieken van Elke in Drachten of Leeuwarden. Dierenkliniek Elke kunt u vinden in Diersuper Jumper.

Kattengedragstherapie.

Wanneer is een gedrag een probleem? Dit is vaak het geval als de kat
en/of de eigenaar van de kat dit als een probleem ervaart.

Een probleem kan ontstaan door:
Traumatische ervaring.
Nieuw gezinslid.
Verlatingsangst.
Stress.
Welke problemen kunnen eruit voort vloeien?
Onzindelijkheid.
Sproeien in huis.
Agressie.
Zichzelf kapot bijten/likken.
Voorwerpen opeten.
Enz.

Meer Dierenpensions in de buurt

Deze Kattenpension en Trimsalon Nij Beets vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Dierenpensions in de buurt.