Kinderdagverblijf De Hunzeborgh

Kinderdagverblijf De Hunzeborgh

Beijumerweg 10, 9731EB, Groningen 050-5497549 Website

Openingstijden (16 apr - 22 apr)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Lommerrijk besloten door prachtige lanen met hoge populieren, op een goed bereikbare locatie...

Tussen de Groninger wijken de Hunze en van Starkenborgh, staat het gebouw de Hunzeborgh. Dit stijlvolle gebouw, ontworpen door architectenbureau Otonomo, biedt plaats aan zowel het gelijknamige kinderdagverblijf, als ook aan het buurtcentrum.

Op 2 januari 2003 zijn de deuren van dit mooie kinderdagverblijf geopend.

Het dagverblijf biedt verantwoorde opvang voor uw kinderen, in leeftijd variërend van acht weken tot vier jaar.

Vanaf de start van de Hunzeborgh is kwaliteit een dagelijks terugkomend begrip om daarmee het welbevinden van 'onze' kinderen te kunnen garanderen. Punten als ouderparticipatie; medezeggenschap; risico-inventarisatie; kind-leidsterratio én een goede huisvesting zijn - sinds de recente invoering van nieuwe wetgeving - voor ons geen nieuwe begrippen, maar waren bij de opening van het kinderdagverblijf al een standaard.

De accommodatie voldoet in ruime mate aan de eisen van veiligheid en kwaliteit, zoals die onder andere zijn vastgelegd in het convenant tussen de Belangenvereniging ouders in de Kinderopvang (Boink) en de bij de branchevereniging aangesloten kinderdagverblijven.

Daarnaast heeft architectenbureau Otonomo in het ontwerp van het gebouw de pedagogische visie van het kinderdagverblijf geïntegreerd.

Aan beide uiteinden van het kinderdagverblijf is een groepsruimte gesitueerd, met daartussen de centrale speelruimte. Elke groepsruimte heeft een baby- en een peuterslaapkamer en een eigen sanitaire ruimte. De ingang/garderobe, het kantoor, keuken, volwassenentoilet, berging en wasruimte grenzen aan de centrale speelruimte. Aan de zuidkant van het gebouw bevindt zich een goed omheinde en afsluitbare buitenspeelplaats met zandbak en speeltoestellen.

Meer Kinderopvang in de buurt

Deze Kinderdagverblijf De Hunzeborgh vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Kinderopvang in de buurt.