Kinderdagverblijf Knorretje

Kinderdagverblijf Knorretje

Emmastraat 7, 9722EW, Groningen 050-2808724 Website

Openingstijden (23 apr - 29 apr)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Bij kinderdagverblijf Knorretje voelt je kind zich thuis. Kinderen hebben alle ruimte in ons huiselijke pand in een rustige straat in Helpman. Binnen is het sfeervol, kleinschalig en overzichtelijk. Buiten kunnen ze heerlijk spelen in de veilige binnentuin en tuinieren in het moestuintje.

Je kunt je kind met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Je kind heeft vaste leidsters, dus altijd vertrouwde gezichten. We kijken goed naar de ontwikkeling van je kind en sluiten hierbij aan met de activiteiten. Voor de oudere kinderen, vanaf 2½ jaar, is er een aparte ruimte. Hier doen we activiteiten die passen bij hun zelfstandigheid en ontwikkelbehoefte.

Als je een keer extra je kind naar Knorretje wilt brengen, dan is dat geen enkel probleem. Je kunt per kind in één jaar kosteloos vier extra dagen opvang krijgen. En ruilen van opvangdag kan altijd (in overleg).

Bij kinderdagverblijf Knorretje draaien we met één verticale groep. Dit betekent dat alle kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar bij elkaar in de groep zitten. Deze leeftijdsvariatie zorgt ervoor dat de kinderen leren spelen met kinderen van verschillende leeftijden. Ook leren ze rekening te houden met elkaar. De kinderen hebben in principe 4 jaar lang dezelfde leidsters. Deze continuïteit is belangrijk voor het ontwikkelen van een hechte band met de leidsters. Andere voordelen zijn dat de kinderen zich aan elkaar kunnen optrekken en spelenderwijs hun taalvaardigheid vergroten. Ook kleine ruzietjes tussen jonge kinderen horen erbij en zijn belangrijk voor de ontwikkeling.

Kinderdagverblijf Knorretje in Groningen werkt met een vast team van ervaren en gediplomeerde groepsleidsters. Ze hebben minimaal een afgeronde, kindgerichte mbo-opleiding, een EHBO-diploma voor jonge kinderen en bedrijfshulpverleningsdiploma (BHV). We werken volgens vaste protocollen voor onder andere veiligheid en ziekte. Deze protocollen en ook onze huisregels liggen bij Knorretje ter inzage.