Kinderdagverblijf Joepie

Kinderdagverblijf Joepie

Dorpstraat 16, 5391AW, Nuland 073-5320256 Website

Openingstijden (13 nov - 19 nov)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

U hebt kinderen of een kinderwens en de ambitie om te blijven werken of studeren? Dit betekent dat u, ouders van baby's, peuters, kleuters en schoolgaande kinderen, een veilige en warme omgeving verlangt voor uw kroost. Pas als de zorg voor uw kinderen goed geregeld is, kunt u zich volledig concentreren op uw baan of carriére. Joepie kinderopvang is kleinschalig en heel flexibel.

Hecht U grote waarde aan professionele zorg, en een warme sfeervolle plek met huiselijkheid ? Vindt U het belangrijk dat gemotiveerde, gediplomeerde leidsters uw kind in zijn of haar ontwikkeling volgen en veel individuele aandacht geven?
Dan is het team van ‘Joepie kinderopvang’ de juiste keuze.

Ouderbeleid
We nemen tijd voor breng- en haalgesprekken met de ouders. Hoe beter we weten wat een kind thuis heeft beleefd, hoe beter we het kind kunnen begeleiden.

Tijdens het kennismakingsgesprek praten we met ouders over allerlei mogelijkheden voor het wennen van henzelf en hun kind.

Ouders bepalen zoveel mogelijk zelf (in overleg met ons) hoelang ze met hun kind in de groep blijven de eerste keer. Wij adviseren daarbij. Hoe rustiger een ouder in dit proces is, des te sneller went een kind. De mogelijkheid om op hun eigen manier te wennen aan de nieuwe situatie geeft ouders vertrouwen in ons en daarmee groeit het vertrouwen van het kind.

We doen moeite om samen met ouders te komen tot een aanpak die voor het kind het beste lijkt en past binnen ons pedagogisch beleid. De overgang van de manier van de ouders naar die van ons gaat geleidelijk.

We houden voor ieder kind een eigen schriftje bij, waar zowel de leidsters als ook de ouders bijzonderheden in kunnen schrijven. Hierin komen o.a. de veranderde slaap en eettijden in, maar ook de voorvallen van die dag.

Een keer per jaar organiseren wij een ouderinformatie avond. Waarin zowel door de ouders als door ons agendapunten ingebracht kunnen worden.

Meer Kinderopvang in de buurt

Deze Kinderdagverblijf Joepie vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Kinderopvang in de buurt.