Kinderdagverblijf Zoete Lieve Gerritje

Kinderdagverblijf Zoete Lieve Gerritje

De Hoef 92, 5242CN, Rosmalen 06-28865488 Website

Openingstijden (16 okt - 22 okt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Zoete Lieve Gerritje is een kleinschalig kinderdagverblijf. Het kinderdagverblijf biedt een vorm van kinderopvang waarin alle voordelen van opvang gecombineerd worden, zoals: professionaliteit, huiselijke en geborgen sfeer, kleinere groepen en de aanwezigheid van een agogisch medewerkster

Er komen dagelijks maximaal 10 kinderen van 0 tot 4 jaar. De kinderen worden begeleid door 2 pedagogische medewerksters. Tevens is er een agogisch medewerkster in dienst die sommige kinderen op dat moment extra individuele aandacht geeft.

Omdat deze vorm van opvang kleinschalig is, en er gemiddeld 1 leidster voor 3 kinderen de aandacht heeft (in plaats van 6 of 8 kinderen per leidster), is er veel tijd en aandacht voor elk kind mogelijk. Uw kind komt dus terecht in een veilige, rustige en pedagogisch verantwoorde omgeving. Rust is dan ook van essentieel belang voor uw kleintje. Zo bieden we de kinderen aparte slaapkamertjes aan, zodat ze rustiger kunnen slapen en/of uitrusten. Het doel van Zoete Lieve Gerritje is het realiseren van de hoogste kwaliteit op het gebied van kinderopvang.

Tevens vinden we het heel erg belangrijk dat ieder kind zich “thuis”, veilig en welkom voelt in de opvang. Ook vinden wij het belangrijk dat een kind zich kan ontplooien en zich kan ontwikkelen in zijn eigen tempo.

Om de kwaliteit nog meer te optimaliseren zijn we per 1 januari 2009 volledig overgestapt op biologische producten. Dit houdt in dat wij uw kind een zeer complete en uitgebalanceerde voeding kunnen bieden.

Vanaf 7.30 uur staat de deur bij Zoete Lieve Gerritje voor u open. Zoete lieve Gerritje is een kinderopvang waar ieder kind ALL INCLUSIVE verblijft. Dit houdt in dat er een compleet “pakket” van verzorging geboden wordt! De kinderen eten eerst hun ontbijtje nog thuis, maar vanaf dat moment wordt hier alles verzorgd!

Meer Kinderopvang in de buurt

Deze Kinderdagverblijf Zoete Lieve Gerritje vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Kinderopvang in de buurt.