Dikkie & Dik Kinderdagverblijf Peuterspeelzaal en BSO

Dikkie & Dik Kinderdagverblijf Peuterspeelzaal en BSO

Barrierweg 165, 5622CM, Eindhoven 040-2939404

Openingstijden (23 apr - 29 apr)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Kinderopvang Dikkie & Dik biedt persoonlijke en profesionele opvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar. Bij ons staat het belang van het kind centraal. Tegelijkertijd bieden we ouders en verzorgers de gelegenheid om het ouderschap te combineren met hun werk, in de wetenschap dat hun kind professioneel wordt opgevangen in een prettige omgeving. Het uitgangspunt van Kinderopvang Dikkie & Dik is dat uw kind in een warme huiselijke sfeer een goede verzorging krijgt en alleen of samen met andere kinderen kan ontdekken, spelen en ontspannen.
Bij Kinderopvang Dikkie & Dik krijgt uw kind onder begeleiding van enthousiaste beroepskrachten volop kans zich te ontwikkelen. Hierbij stellen we de volgende kernwaarden centraal: kwaliteit, betrokkenheid, respect, duidelijkheid, openheid, verantwoordelijkheid en persoonlijk leiderschap. Met onze manier van werken willen wij bereiken dat zowel de kinderen als de ouders/verzorgers zich prettig voelen bij ons.
Kinderen kunnen zich ontwikkelen in een stimulerende omgeving die hen uitdaagt initiatieven te nemen. We bieden hen een prettige huiselijke omgeving waarin veiligheid en vertrouwen centraal staan en waar ze met leeftijdgenootjes in contact zijn.
Door goede communicatie met ouders/verzorgers willen we de thuissituatie van het individuele kind zoveel mogelijk benaderen. Kinderopvang Dikkie & Dik werkt actief samen met de partners uit de omgeving van het kind, zoals in eerste instantie ouders/verzorgers en daarnaast basisscholen en andere partners die in aanraking komen met kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar.
Dagopvang/Peuterspeelzaal
Wij bieden dagopvang voor kinderen van 0-4 jaar. Er zijn baby/dreumes groepen voor kinderen van 0-2 jaar en peutergroepen voor kinderen van 2 en 3 jaar. Het aanbod van activiteiten en spelmateriaal kan zo goed op de leeftijd van de kinderen worden afgestemd.Voor jonge kinderen is het belangrijk dat ze extra uitgedaagd worden en goed voorbereid zijn als ze naar de basisschool gaan.