Kinderopvang de Boerderij

Kinderopvang de Boerderij

Enghlaan 6 A, 3543BD, Utrecht 030-6776064 Website

Openingstijden (24 Jun - 30 Jun)

 • Deze week| Volgende week

 • Monday

  -
 • Tuesday

  -
 • Wednesday

  -
 • Thursday

  -
 • Friday

  -
 • Saturday

  gesloten
 • Sunday

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Kinderdagverblijf & BSO 'De Boerderij' is een kleinschalige kinderopvang in een natuurlijke omgeving. Onze buitenspeelruimte grenst aan 'De Buitenhof' een onderdeel van 'Het Lint'. Een mooie groene plek, midden tussen de wijken Terwijde, 't Zand, De Tol, en het 'oude' Vleuten. Wij zijn gevestigd aan de Enghlaan, in een oude boerderij, waarvan de stallen zijn omgebouwd tot groepsruimtes.
De Boerderij opende in februari 1998 haar deuren. Inmiddels is er binnen het kinderdagverblijf (0-4 jaar) dagelijks plek voor 60 kinderen verdeeld over vier horizontale groepen. Er is één BSO (4-12 jaar) groep voor 20 kinderen per dag. Om ook bij de BSO leeftijdsgericht te kunnen werken en te zorgen voor betere doorstroming van de peutergroep naar de BSO is een vergunning voor een tweede BSO groep aangevraagd.

De Boerderij is geopend op werkdagen tussen 7.30-18.30 (eventueel inclusief avondmaaltijd). Ieder kind word op zijn eigen groep persoonlijk ontvangen door een vaste medewerker. Alle groepen zijn gevestigd op eigen terrein, speciaal ingericht voor de doelgroep. Op het terrein zijn voldoende parkeermogelijkheden. Dat wat je binnen kan, kan ook buiten. Door de ingerichte buitenruimte, het weiland, de schuur, de tent, moestuin, kippen & konijnen zijn er eindeloze mogelijkheden om te ontdekken en te ervaren voor alle kinderen. Voor de allerjongste hebben we de mogelijkheid dat kinderen buiten slapen in de buitenbedden!

Net zoals wij willen dat kinderen uitgedaagd worden in de zone van naaste ontwikkeling, worden ook alle vaste medewerkers geprikkeld om te reflecteren op hun pedagogisch handelen. Medewerkers volgen naast de basistraining (EHBO, BHV, werkbegeleider) als team trainingen om hun pedagogisch handelen niet alleen individueel, maar juist ook als team te verbeteren. Met elkaar hebben we ons verdiept uitgangspunten van de Regiaanse pedagogiek en werken we aan de toepassing van de interactievaardigheden.

Belangrijke pijlers in onze zorg zijn warmte en betrokkenheid.

Meer Kinderopvang in de buurt

Deze Kinderopvang de Boerderij vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Kinderopvang in de buurt.