Kinderparadijs Jansen en Jansen

Kinderparadijs Jansen en Jansen

Pauwoogvlinder 68, 3544DB, Utrecht 030 299 5100 Website

Openingstijden ( 2 aug - 8 aug)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Na jaren als verpleegkundige te hebben gewerkt was ik toe aan een nieuwe uitdaging en opende het eerste kinderdagverblijf binnen Utrecht met de mogelijkheid tot 24 uurs opvang. Inmiddels hebben wij drie kinderdagverblijf locaties met alleen horizontale groepen en drie Buitenschoolse opvang locaties. Nu doe ik het niet meer alleen maar ben ik samen met mijn man Patrick van Rooijen eigenaar van Kinderparadijs Jansen & Jansen.Samen met twee assistentes Sabine en Eva en ons enthousiaste en ervaren team is het mogelijk de kwaliteit en persoonlijkheid te borgen.

Wij streven er bij Kinderparadijs Jansen & Jansen naar de ontwikkeling van het kind optimaal te stimuleren en de kinderen te begeleiden naar een zo’n groot mogelijke mate van zelfstandigheid. De doelstelling op ons kinderdagverblijf is om een betrouwbare, sfeervolle, rustige en gezellige opvang te bieden, waar de kinderen met plezier naar toe gaan en waar de ouders hun kinderen met een gerust hart achterlaten.

Inmiddels hebben wij drie kinderdagverblijf locaties met alleen horizontale groepen.
Jansens Huis KDV
Jansens Park KDV
Jansens Vlinder KDV en BSO

En drie Buitenschoolse opvang locaties
Jansens Apenkooi BSO
Jansens Sidonia BSO
Jansen Sidonia BSO

Nu doe ik het niet meer alleen maar ben ik samen met mijn man Patrick van Rooijen eigenaar van Kinderparadijs Jansen & Jansen.

De huiselijkheid, de persoonlijkheid en de sfeer is niet veranderd. Samen met onze twee assistentes Sabine en Eva en ons enthousiaste en ervaren team is het mogelijk de kwaliteit en persoonlijkheid te borgen.

Op ons kinderdagverblijf vinden wij het leuk om net iets extra’s te doen. Ieder kwartaal brengt iedere locatie de fabeltjeskrant uit.
Op ons kinderdagverblijf krijgen wij twee keer 8 sessies per jaar bezoek van Memo, zij laten onze kinderen kennismaken met verschillende muziek instrumenten. Ook laten wij de kinderen vanaf twee jaar kennismaken met peuterdans. Ieder jaar bezoekt een fotograaf ons kinderdagverblijf.

Meer Kinderopvang in de buurt

Deze Kinderparadijs Jansen en Jansen vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Kinderopvang in de buurt.