Koeman-De Baronie BV Adviesgroep

Koeman-De Baronie BV Adviesgroep

Fellenoordstraat 60, 4811TJ, Breda 076-5315531 Website

Openingstijden (23 apr - 29 apr)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Bij Adviesgroep Koeman-De Baronie kiest u voor 1 aanspreekpunt voor al uw financiele zaken en kiest u voor een gespecialiseerd financieel adviseur. De specialisaties bestaan uit: verzekeringen voor bedrijf en particulier, pensioen, lijfrente, hypotheek, sparen en beleggen. Een gezonde financiële huishouding bestaat uit een groot aantal factoren die afhankelijk zijn van uw persoonlijke wensen en omstandigheden. Daarom bieden wij u een uitgebreid scala aan producten en diensten, die wij onderling op elkaar afstemmen. U krijgt van ons een uitgebalanceerd advies, waarbij wij u helder inzicht verschaffen in uw financiële situatie nu en de te verwachten situatie in de toekomst. Dankzij de gebundelde kennis van onze specialisten krijgt u een totaaladvies dat u optimale financiële zekerheid biedt. Een maatwerkadvies dat volledig is afgestemd op uw behoeften.
U hoeft niet te gaan shoppen bij verzekeringsmaatschappijen, hypotheekverstrekkers en pensioenfondsen. Wij nemen u dat werk uit handen. U heeft bij Adviesgroep Koeman-De Baronie het voordeel van alle producten en diensten onder één dak. Dat scheelt u tijd en geld. En u bent altijd verzekerd van de beste oplossingen tegen de scherpste prijs.
Adviesgroep Koeman-De Baronie is volstrekt onafhankelijk van welke bank of verzekeringsmaatschappij dan ook. Wij zijn lid van Adfiz, waarmee u de zekerheid heeft van gediplomeerde en gekwalificeerde adviseurs bij al onze bedrijfsonderdelen.

Adviesgroep Koeman-De Baronie bestaat uit volgende onderdelen:
Assurantiebedrijf De Baronie (zowel bedrijven als particulieren)
Financiële Diensten De Baronie
Huis & Hypotheek De Baronie
Pensioenbureau De Baronie
Zorg & Inkomen De Baronie
.

Meer Verzekeringen in de buurt

Deze Koeman-De Baronie BV Adviesgroep vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Verzekeringen in de buurt.