Openingstijden.nl is genomineerd voor Website van het Jaar 2016! Help jij ons aan de titel? Stem via deze link en maak kans op mooie prijzen!

Titulaer & Westerterp

Titulaer & Westerterp

Seeligsingel 1, 4811CN, Breda 076-5303555 Website

Openingstijden (17 okt - 23 okt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Titulaer & Westerterp v.o.f. is opgericht in 1933 en een middelgroot onafhankelijk kantoor in financiële dienstverlening in de regio. We geven advies en verkopen producten op het gebied van verzekeringen, pensioenen, hypotheken, financiële planning en employee benefits aan consumenten en bedrijven.

Onafhankelijk, betrouwbaar en al bijna 80 jaar financieel specialist in uw regio!

Verzekeringen en financiën regelen is voor de meeste mensen een noodzakelijk kwaad. Daarom laat u dat graag over aan een betrouwbare partner die u deze zorg uit handen neemt. U moet kunnen vertrouwen op een persoonlijk adviseur die voor u de beste oplossingen aandraagt tegen een zo gunstig mogelijk tarief. Titulaer & Westerterp wil deze rol graag voor u invullen.

Wij zijn een middelgroot onafhankelijk kantoor in financiële dienstverlening met kantoren in Breda en Tilburg. Sinds 1933 bieden we zowel het bedrijfsleven als particulieren expertise op het gebied van verzekeringen, pensioenen, hypotheken, financiële planning en employee benefits.

Ons enthousiaste team van 18 medewerkers wordt continu opgeleid om goed op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op ons vakgebied. Wij zien het als onze plicht u snel op de hoogte te brengen als er belangrijke veranderingen plaatsvinden.

De verbondenheid met ons volmachtbedrijf, T&W Volmachtig B.V., geeft ons de extra handvatten om u deze kwaliteit in onze totale dienstverlening te bieden.

Een stukje geschiedenis
In 2008 vierden we ons 75-jarig bestaan! Daarmee zijn we een van de "oudste" verzekeringskantoren in de regio. Het werd door de jaren heen geleid door twee generaties Titulaer en twee generaties Westerterp

Het kantoor werd in 1933 opgericht door Westerterp senior, toen nog met de specialiteit transportverzekeringen. In de jaren ’60 werd het overgenomen door zoon Cees Westerterp. In de jaren '80 komt Bob Titulaer erbij die een verzekeringsportefeuille inbrengt. De naam wordt omgedoopt tot Titulaer & Westerterp.