Lavendelpraktijk voor Natuurlijke Zorg

Lavendelpraktijk voor Natuurlijke Zorg

Lavendelstraat 52, 2034MJ, Haarlem 06-12645616 Website

Openingstijden (16 apr - 22 apr)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Veel klachten kunnen regulier niet verholpen worden, maar blijven wel om aandacht vragen. Een belangrijk uitgangspunt voor ons hierbij is het Holisme waarin de mens als 'een geheel'wordt beschouwd. Met andere woorden kun je zeggen dat al je gevoelens, emoties, gedachten en verlangens met elkaar verbonden zijn. Ze beïnvloeden elkaar en kunnen niet los van elkaar worden gezien. Wanneer de 'balans' hierin verstoord raakt kan dit in het lichaam tot uitdrukking komen in allerlei verschillende klachten; fysieke klachten zoals hoofdpijn en nek klachten, rugpijn, spijsverteringsproblemen, chronische verkoudheid, PMS, overgangsklachten, allergie, slapeloosheid, eetstoornissen, spier- en gewrichtsklachten, reumatische aandoeningen e.d Dit kan leiden tot oververmoeidheid en toename van stress wat weer invloed heeft op de fysieke klachten. Om hier inzicht en bewustwording in te ontwikkelen vormt dit een belangrijk onderdeel van het genezingsproces. De fysieke klacht/ symptomen kun je zien als een signaal van het lichaam om aan te geven dat er een 'verstoring in de harmonie' is. In de Lavendelpraktijk zoeken wij samen met jou naar andere zienswijzen en oplossingen hiervoor.

Toegepaste methodes; Natuurgeneeskunde; dit wordt ingezet om het zelf herstellend vermogen dat in elk mens aanwezig is te bevorderen. Aandachtspunten hierbij zijn: het reinigen en uitscheiden van opgeslagen afvalstoffen, optimaliseren van lichaamsfuncties en welbevinden. Hierbij maken wij gebruik van voedingsadviezen, natuurlijke middelen zoals; supplementen, kruiden, etherische oliën, Bach bloesems.

Dorn methode: dat is een behandeltechniek waarmee op een relatief zachte manier de scheefstand in het bekken en wervelkolom wordt gecorrigeerd.

Klassieke massage; is m.n. gericht op het verlichten van spierspanning, verbetering van doorbloeding en pijnreductie.

Voetreflexmassage; door het masseren van de reflexzones op de voet (afspiegeling van de organen) wordt er een effect op het hele lichaam bereikt.

Meer Alternatieve genezers in de buurt

Deze Lavendelpraktijk voor Natuurlijke Zorg vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Alternatieve genezers in de buurt.